تگ منیجر چیست؟

تگ منیجر چیست؟

 گوگل تگ منیجر از قابلیت های موثر و کاربردی گوگل است که یادگیری و استفاده از آن الزامی می باشد. به این مثال دقت کنید تا حالا شده در خانه ای زندگی کنید که زنگ درب اصلی خانه خراب باشد هر کسی پشت در این خانه می آید چند بار دکمه زنگ را می زند وقتی کسی جواب نمیدهد شروع می کند به کوبیدن در شما که صاحبخانه هستید تا اینکه  که  در را باز نکنید نمی دانید چه کسی پشت در است و هر بار پایین رفتن از پله ها و باز کردن در و دوباره برگشتن خودش به تنهایی کار سختی است.

تصور کنید در یک خانه بدون دربازکن تصویری و پر رفت و آمد که چند در ورودی دارد روزی ده ها بار در بزنند. وب سایت شما بدون گوگل تگ منیجر همینقدر اعصاب خورد کن و خسته کننده و عذاب آور است . در  عوض اگر درب خانه شما یک دربازکن تصویری داشته باشد تمام مشکلات حل می‌شود و چقدر عالی است که شما به افراد مورد اعتماد خود کلید بدهید تا خودشان در را باز کند. تگ منیجر هیچ ربطی به در خانه و امنیت ورود و خروج وبسایت ندارد اما استفاده از آن به همان اندازه اهمیت دارد که یک آیفون تصویری برای خانه لازم است.

اما گوگل تگمنیجر چیست و چه کارهایی انجام میدهد سوالی است که در ادامه مقاله به آن پاسخ می دهیم.

چرا تگ منیجر ساخته شد؟

 گوگل در سال ۲۰۱۲ گوگل منیجر را معرفی کرد هر ابزاری حتماً به دنبال نیاز ایجاد می شود ابتدا نیاز ایجاد می شود برای رفع نیاز به ابزارهای مختلف ساخته می شود. این نیاز هنگام به وجود آمدن اینترنت احساس می‌شد اما هیچ کس نتوانسته بود ابزار به این اندازه قدرتمند و با این کارایی بسازند قبل از وجود تگ منیجر، دنیای تگ ها صاحب نداشت برای هر کار ساده‌ای مثل آمارگیری از بازدید وب سایت، تعداد کلیک روی یک لینک، یا دکمه اتصال وبکم به سرویس‌های تبلیغات و غیره برای هر کدام باید اسکریپت نویسی می‌کردند.

مطالعه بیشتر:   بک لینک GOV چیست؟ چطور بسازیم؟

تکه کدها داخل کدهای وب اپلیکیشن قرار می گیرد تا اطلاعات مورد نیاز را منتقل و یا کار خاصی را انجام می‌دهد‌ تکه کد ها همان تگ ها هستند استفاده از این ها مشکلات زیادی را به بار آورد. همچنین همه بلد نبودن تگ بسازند یا آنها را تغییر دهند. تعداد انواع تگ ها خیلی زیاد میشد. اسکریپت ها مشکلات امنیتی داشتن و امکان دسترسی برای مدیران و… وجود نداشت. این طور شد که تگ منیجر ساخته شد و حالا کمتر کسی است که از همان روش قدیمی استفاده کند.

تگ منیجر چیست؟

چرا باید از تگ منیجر استفاده کنیم؟

با توجه به آنچه در بالا گفتیم احتمالاً شما هم ضرورت استفاده از تگ منیجر را درک کردید در ادامه مزایای استفاده از تک منیجر را بیان میکنیم:

  • افزایش سرعت وب سایت

 یکی از مهمترین ویژگی‌های تگ منیجر افزایش سرعت کار شما می باشد و برای هر کاری یک تگ جداگانه وارد نمی کنید. در تگ  منیجر برای راه اندازی انواع تگ ها فقط چند کلیک ساده انجام میدهیم و تمامی مراحل به صورت خودکار انجام می شود. در عرض چند دقیقه می توانید تگ های مورد نیاز خود را ایجاد کنید‌

  • یکپارچگی و ارائه و اطلاعات کلی

 یکپارچگی از مهم ترین ویژگی های تگ منیجر است.  شما در یک نگاه می توانید تمامی تگ ها تریگر ها و متغیرهای تان را مشاهده نمایید. در آینده برای شما بسیار راحت خواهد بود.

  • زندگی دیجیتالی شما راحت‌تر خواهد شد

یکی از دغدغه‌های اصلی ما عدم آشنایی با کد نویسی می باشد. همین مسئله کار ما را برای پیاده سازی طرح ها دشوار توانا  می کند.  به دانش کد نویسی نیازی نداریم و تمامی اقدامات ما با استفاده از یک نرم افزار ساده انجام میشود.

  • جلوگیری از بروز اختلال در وب سایت

 گاهی وقتها ممکن تگ های مورد نظر سایت را دچار اختلال کنند، خبر خوب این است که تگ منیجر از بروز اختلال در سایت یا اپلیکیشن جلوگیری می کند و طرح های نو  برای سایت شما مشکل ایجاد نمی کنند.

  • تمام سرویس های مورد نیاز هماهنگ قابل اتصال است

با گوگل تگ منیجر می‌توانید ابزارهای مختلف مانند گوگل آنالیتیکس، گوگل ادز، گوگل اپتیمایز و.. را از ابزارها که می توانید به اپلیکیشن خود اضافه کنید. در حال حاضر ابزارهای پیچیده ای در دیجیتال مارکتینگ وجود دارد که با تک منیجر ها هماهنگ می باشند اگر بلد نباشید چطور از تگ منیجر استفاده کنیم یعنی از این ابزارها هم نمی توانید استفاده کنید.

  • همه چیز در تگ منیجر پویا است

یکی از مهم ترین ویژگی های تگ منیجر  پویایی آن  میباشد یعنی چه؟ با یک مثال این موضوع را توضیح می دهم. ممکن است شما بخواهید ببینید که چند نفر روی دکمه درخواست مشاوره که دارای رنگ آبی است کلیک کردن بدون تگ منیجر شما باید یک تگ به دکمه اضافه کنید تا آخر با کلیک آن را به گوگل آنالیتیکس گزارش دهید.

مطالعه بیشتر:   چه زمانی از تگ کنونیکال استفاده می کنیم؟

تگ منیجر چیست؟

دیگر کاربردهای گوگل تگ منیجر

 همانطور که توضیح دادیم تگ منیجر یک واسطه قدرتمند  است که برای سرویس های دیگر نیز قابل استفاده می باشد و کاربردهای مختلفی دارد که در ادامه برخی از مهم‌ترین کاربردهای گوگل تگ منیجر را معرفی میکنیم:

  •  ثبت تعداد کلیک روی دکمه
  •  فعال سازی سرویس چت نوتیفیکیشن و غیره
  •  اتصال سرویس های آمارگیری
  • و رصد رفتار کاربران
  • ثبت بازگشت و خروج کاربران از سایت
  •  زیر نظر گرفتن رفتار کاربران اپلیکیشن ها و خطاهای اپ
  •  افزودن کدهای اسکین ها به صورت خودکار
  •   اثر تعامل کاربران مثل زمان حضور آنها در صفحه فرم ها
  • ثبت اطلاعات خروجی و حتی اطلاعات فرم های ارسال شده
  •  ثبت اطلاعات از پخش ویدیو یا صدا مثل فهمیدن بخش های جلو زده شده
  •  فهمیدن میزان اسکرول صفحه توسط کاربران
  •  بازگشت و خروج کاربران از سایت
  •  شناسایی افزونه ها و فناوری های مورد استفاده کاربران

Comments are disabled.