سختی کلمات کلیدی

سختی کلمات کلیدی به ما نشان می‌دهد که در آن کلمه کلیدی از نظر رقابتی بودن در نتایج گوگل چقدر است ؟میزان سختی یک کلمه کلیدی را با بررسی رقبای موجود در صفحات اول گوگل می توانیم تا حدودی بفهمیم .

به عبارتی هر چقدر رقبای ما در نتایج گوگل در یک کلمه کلیدی مثل :”خرید گوشی “قوی تر  و بروزتر  باشد ،این میزان سختی در کلمه کلیدی خرید گوشی هم سخت‌تر می‌شود.

هنگامی که فردی قصد دارد سئوی مناسبی برای سایت خودش درست کند، یکی از مواردی که کمک بسیاری به او می کند این است که، کلمات کلیدی برای هر محتوا را به صورت درست انتخاب کند. محتوامون توصیه می‌کند جهت انتخاب درست کلمات کلیدی باید فاکتورهای مهم آن را رعایت کند که یکی از این فاکتورها سختی کلمه کلیدی می باشد.

نحوه انتخاب بهترین کلمات کلیدی

تعداد کلمات کلیدی انتخاب شده ممکن است ۵۰ یا ۱۰۰ تا کلمه باشد که، این رقم برای کلمات کلیدی بسیار بالاست. یکی از راه هایی که می توان تعداد کلمات کلیدی را کاهش داد ،بررسی درجه سختی کلماتی هست که ما به عنوان کلمات کلیدی انتخاب کرده‌ایم. در صورتی که میزان رقابت بر سر یک کلمه کلیدی زیاد شد ، به دست آوردن یک رتبه ی خوب در نتایج جستجوی آن بسیار سخت خواهد بود‌.

بنابراین با بررسی این نکته می توانیم مواردی که درجه سختی آنها بالاست را از لیست خود حذف کنیم چون کار کردن بر روی سئوی این کلمات خیلی سخت و پرهزینه و  زمان بر، می باشد. یکی از روش های انتخاب کلمات کلیدی معیار سختی کلمات است.

روش های تشخیص سختی کلمات کلیدی

سختی کلمات یعنی همان میزان رقابتی که بین کلمات است و سرچشمه این سختی از رقابت های موجود در نتایج گوگل در آن کلمات می باشد.
بهترین روش برای تشخیص سختی کلمات این است که از همه روش ها استفاده کنیم تا از نتیجه گرفته شده بیشتر مطمئن بشویم چون یک روش، به تنهایی کافی نیست و حتی ممکن است آن یک روش هم با اجرا کردن اشتباه مواجه شود یا در کلمه کلیدی که مد نظر می باشد،آن روش خوب جوابگو نباشد و کارایی نداشته باشد.

مطالعه بیشتر:   صفحات یتیم ( orphan page )چیست ؟

۱-تجربه

تجربه آن شخصی که ،قصد دارد متوجه شود که کلمه های کلیدی چه مقدار دارای رقابت است و به چه میزان سختی دارد ،از اهمیت زیادی برخوردار است. ما ممکن است این تجربه را داشته باشیم که وقتی به دکتر های مختلف مراجعه می کنیم، متوجه میشویم که تجربه های دکتر ها به میزان زیادی با همدیگر متفاوت است.در واقع تجربیات ما نسبت به کلمات، باعث میشود متوجه شویم کدام کلمه دارای رقابت بیشتری است.

سختی کلمات کلیدی

۲- روش میزفا تولز

این روش که روش جامع و سریع است، در آن از روش اول تا پنجم استفاده شده است و نیازی به وقت گذاشتن و انرژی گذاشتن برای روش های اول تا پنجم نداریم.
در واقع با این روش می توانیم هزاران کلمه کلیدی را کمتر از ۱۰ دقیقه مورد بررسی قرار دهیم و بعدا متوجه شویم که طول هر کدام چقدر است. هرکدام از نظر گوگل چه مقدار سختی در تبلیغات دارند و میزان صفحاتی که درباره آن کلمات در نتایج گوگل نوشته شده است، چند تا می باشد.

هنگامی که در میزفا  کلمه کلیدی را اضافه میکنیم، باید تا ۴۸ ساعت منتظر بمانیم تا این اطلاعات بالابیاید و سپس در بخشی که مربوط به مدیریت ستون ها میباشد ستون های بالا را اضافه کرد.

۳-طول کلمات کلیدی

 ما در اکثر مواقع مشاهده کرده ایم که هنگامی که میخواهیم چیزی را سرچ کنیم اگر آن را جزئی تر کنیم و تعداد کلمات کلیدی را افزایش دهیم، آن چیزی که مد نظر ما است ،راحتتر پیدا می شود.
در واقع هر چقدر طول کلمه کلیدی بیشتر باشد سختی کمتری دارد یعنی به عبارتی ،کلمات کلیدی هرچه طولانی تر باشد، سختی و رقابتی بودنش کمتر و ساده تر می باشد.

مطالعه بیشتر:   رقص گوگل

۴-استفاده از Google Ads

این نوع از گوگل شاید تنها مرجع معتبر و تقریباً پر خطا در این زمینه باشد.گوگل ادز، یک میزان سختی به نامcompetition و رقابتی بودن هر کلمه کلیدی را  در تبلیغات گوگل نمایش می دهد و در نتایج گوگل و سئو  نمایش نمی دهد.

ولی متاسفانه دراکثر مقالات سئو نوشته شده است، که  میزان و درجه سختی کلمه را از گوگل ادزپیدا کنید تا در خدمات سئو، انتخاب بهتری در کلمات کلیدی داشته باشید.

۵-تعداد نتایج یاIndexd pages

این روش همان تعداد نتایجی که در داخل نتایج گوگل مشاهده میکنیم, می باشد. در گذشته اعتقاد بر این بود که هر چقدر این تعداد نتایج، بالاتر باشد، تعداد مطالب درباره آن موضوع بیشتر است. پس، نتیجه می گرفتند که آن کلمه سخت تر است اما این امر ممکن است در بیشتر اوقات درست نباشد.
البته نباید این تعداد کاربردی را فراموش کنیم این روش بیشتر برای مقایسه کردن کلمات کلیدی کاربرد دارد به دلیل اینکه یک دید کلی به ما میدهد.

۶- ابزار Kwfinder

یکی از پرکاربردترین ابزارهای سئو و همچنین یکی از بدترین ابزارهای سئو برای ایرانی ها در بحث سختی کلمه کلیدی ابزار سئوKwfinder ،می باشد.
ابزار Kwfinder ، میزان جستجوی کلمه کلیدی را  از گوگل ادز دریافت می‌کند، ولی درصد خطایی که به دست می آید بسیار بالا است. ایران بع علت موقعیت مکانی نمی تواند میزان جستجوی کلمه را متوجه شود.

سختی کلمات کلیدی

۷-گوگل ترندزGoogle trendz

این ابزار یکی از بهترین ابزارهای سئو برای مقایسه کردن کلمات است،اما برای پیدا کردن میزان سختی کلمات و یا میزان جستجوی کلمات ابزار مناسبی نمی باشد.

مطالعه بیشتر:   نکات مهم ویراستاری محتوا

۸-تعداد بک لینک های سایت های برتر

یکی از مهم ترین روش ها برای اینکه بفهمیم سختی کلمات کلیدی به چه میزان است و اینکه متوجه شویم تعداد رقبای ما در نتایج گوگل چه قدر و کلی دارند و چه مقدار این بک لینک ها کیفیت لازم را دارا هستند. به طور طبیعی برای فهمیدن این موضوع باید تجربه خوبی در سئوداشته باشیم.

۹-رابطه میزان جستجوی کلمه کلیدی با سختی آن

بسیاری از متخصصین سئو بر اساس میزان کلمات کلیدی که جستجو می کند میزان سختی آن کلمه را محاسبه میکنند یعنی هر چقدر میزان جستجوی کلمه بیشتر باشد پس در نتیجه سایت های بیشتری روی آن کلمه کار کردند پس از بالا آمدن در آن کلمه سخت تر است ولی این گزاره همیشه صحیح نیست و باید به این نکته توجه داشته باشیم که خیلی مواقع هم، می تواند درست باشد و این امری طبیعی است، مثل کلمه “سئو”.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از موضوع بولد کردن کلمات کلیدی می‌توانید روی لینک کلیک کنید.

نتیجه

یکی از معیارهای انتخاب کلمه کلیدی خوب ،بررسی درجه سختی آن کلمه می باشد. باید سعی کنیم که به سایر معیارها مثل مرتبط بودن کلمه کلیدی و یا میزان جستجوی کلمه کلیدی توجه لازم را داشته باشیم .
اولویت سازمان یا شرکت هم می تواند تاثیر مستقیمی در انتخاب کلمه کلیدی داشته باشد.
در انتخاب کلمه کلیدی باید هنگام استفاده از ابزارها به درستی از آن استفاده کنیم و از همه روش ها در آن استفاده کرد.

Comments are disabled.