وب دایرکتوری چیست؟

وب دایرکتوری چیست؟

آیا می‌دانید مفهوم وب دایرکتوری به چه معنا است؟ کارآیی این تکنیک به چه صورت است؟ و یا بهتر است به چه صورت و در چه شرایطی به کار بسته شود؟ به رشد صعودی صفحات شما در اینترنت چه کمکی خواهد کرد؟ آیا پولی یا رایگان بودن وب دایرکتوری بر آن مؤثر است؟در صورتی که شما نیز قصد تشکیل سایت و گسترش آن را دارید در ادامه فرآیند به این سوالات بر خواهید خورد، پس به شما پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

مفهوم وب دایرکتوری چیست؟

صفحات اصلی که سایر وب سایت‌های حاضر در فضای اینترنت را طبق حوزه فعال در آن دسته بندی می‌کنند را وب دایرکتوری می‌خوانند. وارد کردن لینک و اطلاعاتی که لازمه آن است به دو شکل دستی یا اتوماتیک صورت پذیر است. اگر به شکل اتوماتیک این عمل انجام شود احتمال قرار گرفتن در گروه بندی های نامناسب بسیار بالا خواهد رفت و امکان دارد در یک وب دایرکتوری اشتباه صفحه خود را تأسیس کنید. بعضاً اشخاصی هستند که به شما پیشنهاد می‌کنند تا وبلاگ خود را در تعداد زیادی وب دایرکتوری ثبت کنید بدون ان‌ که فهرست مشخصی در اختیارتان قرار دهند. با اجرایی شدن این موضوع صفحه شما در تعدادی سایت نامناسب و بی‌کیفیت که صرفاً تبلیغاتی هستند وارد خواهد شد.

در این میان احتمالاً این سوال برای شما نیز پیش بیاید که آیا درج صفحات در دایرکتوری ها به خدمات سئو نیز کمک خواهد کرد یا خیر؟

در پاسخ به این سوال می‌توان گفت در صورت گزینش درست و با توجه به زمان و هزینه صرف شده ثبت صفحه در یک دایرکتوری روش مناسبی برای به دست آوردن بک لینک می‌باشد. برخی از دایرکتوری‌های بزرگ و معتبر چون یاهو و  DMOZ اثرات بسیار بالایی بر سئو انواع سایت دارد. بک لینک‌ها حائز اهمیت بالایی هستند چرا که به دست آوردن آن‌ها عمل آسانی نیست و صفحات دارای لینک بازدید و اعتبار زیاد دارند.

مطالعه بیشتر:   سئو فایل PDF چگونه انجام می شود؟

چطور می‌توانیم کیفیت وب دایرکتوری را متوجه شویم؟

لازم است تا پیش از ثبت لینک در وب‌سایت‌های مربوطه به برخی از موارد ذیل دقت فرمائید:

  • کیفیت را در نگاه اول دریابید

گاها با انداختن نظر کوتاهی به یک صفحه می‌توان کیفیت مطالب آن را دریافت. طوری که ظاهر یک سایت طراحی می‌شود می‌تواند کمک شایانی در زمینه انتخاب یک دایرکتوری به شما بکند.

وب دایرکتوری چیست؟

  • نقش فعالی در ایندکس گوگل داشته باشید

پس از تولید اولیه وبلاگ بایستی شروع به بررسی‌های لازم کنید تا سایتی که مد نظر دارید در سرچ های موتور جستجو بالا بیاید و در قالب اسپم‌ها از نظر گوگل تشخیص داده نشود. حالا لازم است شما تصور کنید اگر خود دایرکتوری در گوگل ایندکس نشود چطور می‌توان آن را سایتی برای داد و ستد تعداد زیادی بازدیدکننده دانست؟

جهت اجرای این طرح به کمک سیستم site و سپس درج آدرس سایت در ادامه فرآیند شما می‌توانید از صفحات منتخب و فهرست شده گوگل آگاهی یابید. همچنین در صورتی که عنوان اصلی صفحه را در گوگل جستجو کنید و با عدم نمایش مواجه شوید بایستی از وجود جریمه و اخطار‌های متعدد از سوی موتور جستجو اطمینان حاصل کنید.

به طور مثال شما به دنبال نام اصلی صفحه هستید؛ با نتیجه‌های  متفاوت و متفرقه‌ای رو به رو می‌شوید که بدین معنا است، شما در یک وب دایرکتوری نامناسب ثبت نام کرده‌ و جریمه شدید.

مورد دیگری که در بعضی موارد مطرح است این است: اگر چه سایت در فهرست قرار دارد اما باز هم ممکن است که مورد جریمه سنگینی باشد.

  • بروز رسانی‌ها مستمر را در اولویت است

خوب است بدانید که وب دایرکتوری‌های معتبر و ارزشمند به طور متداوم بروز رسانی می‌شوند. وبلاگ خود را چندین بار طی هفته وارسی کنید و از به روز بودن آن اطمینان حاصل کنید. توجه به زمان منتشر شدن مطالب نیز می‌تواند در بروزرسانی آن مؤثر واقع شود.

  • مدیریت و نظارت به عهده خود شما است

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های مهم چک کردن متعدد سایت‌هایی است که در  وب دایرکتوری درج می‌شوند. اگر برای شما ممکن است که بدون معطلی صفحه خود را ثبت کنید احتمال بسیار بالایی است که سعی دارد از نامعتبر بودن سایت مورد نظر شما را مطلق کند. رسیدگی به وبلاگ‌های موجود توسط افراد و تصمیم گیری جهت رد یا تأیید  لینک‌ها به حفظ دایرکتوری کمک می‌کند.

مطالعه بیشتر:   SEM  چیست

وب دایرکتوری چیست؟

  • با لینک نوفالو آشنا شوید

ثبت صفحه در وب‌گاه‌ها تنها با هدف دریافت بک لینک و پیج رنک صورت نمی‌گیرد. اگر می‌توانید وب خود را در یک دایرکتوری پر بازدید ثبت کنید؛ اما با یک لینک نوفالو در دسترس شما است بدون تردید از این امکان استفاده کنید.

قطعاً درج لینک نوفالو به گونه‌ای امتیاز برای شما شناخته می‌شود.سایر سایت‌ها که نوفالو نیستند دارای تعداد تبلیغات بالایی دارند که مخاطب را از هدف اصلی خواندن دور می‌کند و به همین دلیل انتخاب چندان مناسبی نیستند.

  • ارتباط موضوعی را جدی بگیرید

اکثر سایت‌هایی را مد نظر قرار دهید که کاربر را به خود جذب کند و طراحی زیبایی داشته باشد؛ زیرا طراحی ظاهری به قدری مهم است که محتوای ان اهمیت دارد.

نتیجه گیری

اگر شما نیز قصد دارید تجربه بهتری در ثبت صفحات خود در موتور جستجو داشته باشید پیشنهاد ما حضور در یک وب دایرکتوری معتبر است.

Comments are disabled.