7 وظیفه متخصص سئو

MohtavaMoon

درخواست مشاوره

به مشاوره با کارشناس دیجیتال مارکتینگ نیاز دارید؟

سئو سایت یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها برای هر سایتی به حساب می‌آید. برای اینکه سایت شما در رتبه‌های برتر گوگل قرار بگیرد، نیاز دارد تا یک سری از فعل و انفعالات بر روی آن انجام شود. این کار برعهده متخصص سئو است. در واقع متخصصان سئو در یک شرکت مشغول به کار شده و فعالیت‌های خود را به عنوان یک مدیر سئو شروع می‌کنند. وظیفه متخصص سئو شامل موارد مختلفی می‌شوند که هر کدام از آن‌ها اهمیت بالایی دارند؛ اما به طور کلی در این مطلب قصد داریم شما را با 7 مورد از این وظایف آشنا کنیم؛ پس تا انتهای مطلب دنبال‌کننده ما باشید.

 

آیا با وظایف متخصص سئو آشنایی دارید؟

آیا با وظایف متخصص سئو آشنایی دارید؟

متخصص سئو یا SEO Expert سایت مورد نظر را تجزیه و تحلیل می‌کند. سپس بر اساس این تجزیه و تحلیل‌ها نتیجه می‌گیرد که چه تغییراتی باید در سایت انجام دهد تا در نتایج گوگل حضور پیدا کند. در واقع متخصص سئو بهینه‌سازی را با کمک الگوریتم‌های گوگل انجام می‌دهد. اهداف مختلفی پشت بهینه‌سازی وب‌سایت وجود دارند که یکی از آن‌ها افزایش ترافیک سایت است. هدفی که متخصص سئو دارد این است که بر اساس کلمات کلیدی پیشنهادی، بهترین محتوا را تولید کند و از این طریق کاربران را به سمت سایت جذب کند. در کل در کنار این برنامه‌ها متخصصان سئو یک سری از وظایف را برعهده دارند که باید برای انجام آن‌ها تمام تلاش خودشان را به کار بگیرند. در ادامه به شرح 7 مورد از این وظایف خواهیم پرداخت؛ پس همراه ما باشید.

مطالعه بیشتر:   گوگل دیسکاور چیست؟
وظیفه یک: بر اساس شرایط ویژه سایت، استراتژی‌های مناسب تهیه کند

وظیفه یک: بر اساس شرایط ویژه سایت، استراتژی‌های مناسب تهیه کند

هر سایتی برای اینکه به جایگاه برتر گوگل دست پیدا کند، نیاز به یک سری از استراتژی‌ها دارد. در واقع متخصص سئو با توجه به کلمات کلیدی، فیلد کاری، رقبا و… این استراتژی‌ها را تعیین می‌کند. طراحی استراتژی‌ها باید کامل بدون خطا و اشتباه باشد. زمانی که متخصص سئو دانش لازم را داشته باشد و از تکنیک‌های مختلف استفاده کند، در آن صورت می‌تواند همه چیز را بدون خطا طراحی کند. به عنوان مثال فرایندی که برای سایت‌های خبری باید پشت سر گذاشته شوند، با مراحل سایت شرکتی کاملا جدا و مجزا هستند؛ از این رو برای هر کدام باید استراتژی‌های جداگانه طراحی شود. این مسیر نیاز به یک نقشه راه دارد که طراحی آن خارج از تخصص یک سئوکار معمولی است؛ به همین علت باید از متخصص سئو در این راه کمک گرفته شود.

وظیفه دو: از ابزارهای سئو به درستی استفاده کند

دومین وظیفه متخصص سئو استفاده درست از ابزارهای مربوطه است. برای اینکه بتوان نقاط ضعف و قوت یک سایت را شناسایی کرد، نیاز است تا فعالیت‌های سایت به صورت کاملا منظم ارزیابی و آنالیز شوند. بدین منظور نیاز است از ابزارهای سئو بهره گرفته شود. ابزارها و سایت‌های زیادی به این منظور راه‌اندازی شده‌اند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توانیم به کنسول جدید گوگل وبمستر تولز، گوگل آنالیتیکس و… اشاره داشته باشیم.

تمامی اصول تولید محتوا برای سایت را بشناسد

تمامی اصول تولید محتوا برای سایت را بشناسد

محتوا در سایت بسیار پراهمیت است. تیمی که مسئولیت این کار را برعهده دارد، باید به خوبی بتواند محتواهای خوبی را برای صفحات تولید کند. متخصص سئو وظیفه دارد آموزش‌های لازم را به مجری انتقال دهد. یکی از مواردی که همواره در فرایند سئو بسیار تعیین‌کننده بوده، محتوا است. هر گروهی باید این موضوع را جدی بگیرد و نسبت به آن غافل نباشد. این روش سرشار از تکنیک‌های مختلف است و متخصص سئو باید تمام آن‌ها را با گروه‌های مرتبط با تولید محتوا به اشتراک بگذارد. محتوا می‌تواند دارای شکل‌های مختلفی باشد که از جمله آن‌ها می‌توانیم به پادکست، ویدیو، متن و تصویر اشاره داشته باشیم. هر تیمی باید پتانسیل لازم را برای تولید محتوا داشته باشد؛ در غیر این صورت نمی‌تواند به سئو سایت امیدوار باشد.

مطالعه بیشتر:   سئو سایت معماری به چه معناست؟
وظیفه چهار: در بهره‌گیری از لینک کاملا متخصص باشد

وظیفه چهار: در بهره‌گیری از لینک کاملا متخصص باشد

اینترنت یک ویژگی بسیار مهم دارد و آن چیزی نیست جز ارتباط! برای برقراری ارتباط یکی از بهترین راه‌هایی که پیشنهاد می‌شود، تهیه لینک است. در سئو داخلی و خارجی می‌توان از انواع لینک‌ها بهره برد. متخصص سئو اگر با لینک‌سازی آشنا باشد، در آن صورت می‌تواند رقابت‌های بسیار سختی که در فضای سئو وجود دارند را برنده شود. محتواهای داخل سایت با کمک لینک‌سازی با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند. این کار باعث می‌شود تا صفحات موجود در سایت نیز قوی‌تر از هر وقت دیگری ظاهر شوند. با کمک این کار می‌توان به دریافت رتبه‌های بالا بسیار امیدوار بود؛ پس می‌توانیم اینطور نتیجه بگیریم وظیفه متخصص سئو این است بتواند از لینک‌های داخلی و خارجی در جهت افزایش رتبه سایت بهره ببرد.

وظیفه پنج: با جدیدترین الگوریتم‌های سئو آشنا باشد

وظیفه پنج: با جدیدترین الگوریتم‌های سئو آشنا باشد

گوگل برای اینکه بتواند نتایج بسیار مطلوب‌تری را به نمایش بگذارد، به صورت دوره‌ای الگوریتم‌های جدیدی را معرفی می‌کند. هر کدام از این الگوریتم‌ها تمرکز خود را بر روی یک چیز خاص گذاشته‌اند. اگر متخصصان سئو بتوانند با این الگوریتم‌های به روز آشنا باشند، در آن صورت این قابلیت را خواهند داشت تا با متخصصان دیگر وارد رقابت تنگاتنگی شوند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که هر متخصص سئو باید از آن بهره‌مند باشد، به روز بودن در زمینه‌های مختلف است. این دانش به روز متخصص است که می‌تواند باعث کسب رتبه برای سایت مورد نظر شود. از جمله مهم‌ترین مواردی که گوگل به آن‌ها توجه می‌کند، شامل گزینه‌های زیر می‌شوند:

  • سرعت سایت
  • محتوای سایت
  • لینک‌های سایت
  • کاربر محور بودن سایت
ششمین وظیفه متخصص سئو: فضاهای تبلیغاتی برای سئو سایت را بشناسد

ششمین وظیفه متخصص سئو: فضاهای تبلیغاتی برای سئو سایت را بشناسد

نمی‌توانیم بحث تبلیغات را در پروژه‌های سطح بالا نادیده بگیریم. در واقع در رقابت‌های بسیار سنگین، تبلیغات از اهمیت بالایی برخوردار است. وظیفه متخصص سئو در زمینه مربوطه این است بتواند بسترهای تبلیغاتی که بسیار موثر هستند را شناسایی کند. متخصص باید از زمان دقیق تبلیغات آگاه باشد. این فرد باید شرایط سایت را در نظر بگیرید و بر این اساس بهترین زمان را برای تبلیغ انتخاب کند. بازارهایی که انتخاب می‌شوند باید از سوددهی بالایی برخوردار باشند. هزینه مناسب نیز نباید فراموش شود. یکی از ساده‌ترین راه‌های تبلیغاتی یک وب‌سایت استفاده از ریپورتاژ آگهی است. با کمک این روش می‌توان بک لینک تهیه کرد و باعث افزایش بازدید از سایت شد.

مطالعه بیشتر:   مدیر سئو
آخرین وظیفه: با کدهای قالب سایت آشنا باشد

آخرین وظیفه: با کدهای قالب سایت آشنا باشد

آخرین وظیفه‌ای که از متخصص سئو نام می‌بریم، آشنایی با کدهای قالب سایت و Front است. شاید از خود بپرسید این موارد در ارتباط با برنامه‌نویسی سایت هستند. یک متخصص سئو به این معنا نیست که باید برنامه‌نویس نیز باشد؛ اما باید به یک سری از تغییرات در ساختارهای سایت مربوطه توجه خود را معطوف کنید. برای اینکه به خوبی این کار را به انجام برسانند، به آن‌ها پیشنهاد می‌شود تا با کدهای html و css آشنا شوند. اتفاقاتی که در سایت می‌افتند باید توسط متخصص سئو تشخیص داده شود و سپس برای حل آن به یک برنامه‌نویس مراجعه کند. همچنین کدهای سایت باید در زمان مناسب minifi شوند. این کار از آن جهت انجام می‌شود تا بتوان سرعت سایت را افزایش داد. گروه سئو وظیفه انجام دادن این کار را برعهده دارند.

وظایف متخصص سئو

سخن آخر درباره وظیفه متخصص سئو

در این مطلب سعی کردیم شما را با 7 وظیفه متخصص سئو آشنا کنیم. هر کدام از وظایف نام برده شده باید توسط متخصص سئو به بهترین شکل ممکن انجام شوند؛ در غیر این صورت نمی‌توان انتظار کسب رتبه در نتایج گوگل را داشت. البته وظایف تنها به همین موارد ختم نشده و متخصص باید وقت بیشتری را بر روی سایت بگذارد.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.