به روز رسانی محتوا

به روز رسانی محتوا چیست؟ چطور باید آن را انجام داد؟

با وجود اینکه صاحبان سایت تلاش می کنند به روز ترین محتوا ها را ارائه دهند، بعد از مدتی و با مرور زمان محتوای تولید شده توسط شما قدیمی میشود و دیگر کارایی گذشته اش را ندارد. این اتفاق بیشتر برای محتواهایی میفتد که به حوزه ی پزشکی، اخبار و تکنولوژی مربوط میشوند. داشتن به روز ترین محتوا کاربران بیشتری را به سوی سایت شما هدایت میکند و از سوی دیگر یکی از ترفند های عالی برای بهبود سئو و عملکرد سایت را میتوان همین به روز رسانی محتوا دانست. خیلی ها نادانسته از این موضوع غافل میشوند اما خوب است بدانید و به خاطر بسپارید که به روز رسانی محتوای سایت شما، دقیقا به اندازه ی تولید محتوای جدید دارای ارزش و اهمیت است.

هر مقاله ی جدیدی که منتشر میکنید بر رتبه ی شما و در بهبود خدمات سئو سایتتان تاثیر میگذارد اما باید بدانید که همواره سایت های دیگری هستند که به رقابت با مقاله ی شما میپردازند.

اما تاثیر به روز رسانی محتوا چیست؟ چطور باید آن را انجام داد؟ در این مقاله اهمیت ها و هدف این موضوع را به شما خواهیم گفت و سعی میکنیم این طرز فکر همیشگی را که تنها به تولید محتوای جدید ختم میشود تغییر دهیم.

مزایای به روز رسانی محتوای قدیمی

خیلی از افراد بعد از انتشار یک محتوای قدیمی تمام و کمال آن را کنار میگذارند و هرگز حتی فکر ویرایش و تغییر آن به ذهنشان خطور نمیکند اما به روز رسانی محتوای قدیمی سایت شما مزایای مخصوص خود را دارد که در ادامه به چند مورد از آن ها اشاره میکنیم.

  • بهبود سئو

به روز رسانی محتوای قدیمی به موتور های جست و جو نشان میدهد محتوای شما همچنان کامل و کارآمد است و به این صورت در رتبه بندی مقامی بالاتر کسب میکند و تلاش های شما برای داشتن رتبه ای خوب و مناسب در سئو را خراب نمی کند.

  • صرفه جویی در وقت، کسب نتیجه

به روز رسانی یک مطلب قدیمی نسبت به تهیه ی محتوای جدید زمان کمتری میبرد و اگر همزمان زوی تولید محتوای جدید و اپدیت محتواهای قدیمی خود کار کنید سایت شما نتیجه و امتیاز بهتری میگیرد.

  • افزایش تعامل با مخاطبان

وقتی کاربران سایت یکی از محتواهای قدیمی شما را مطالعه می کنند، مدت زمان زیادی در سایت میمانند که این مدت زمان اگر محتوای شما به روز رسانی شده باشد، بیشتر هم به طول می انجامد.

به روز رسانی محتوا

چه محتواهایی نیاز به دارند به روز شوند؟

این مسئله ممکن است گیج کننده باشد و سوال هایی را در ذهن شما به وجود آورد که کدام دسته از لازم است به روز رسانی شوند. اگر محتوای شما حالتی کلی دارد نیازی نیست اپدیت انجام دهید اما اگر محتوای شما چیزی است که با مرور زمان تغییر میکند، بی شک نیاز به تغییراتی دارد.

بعضی از موضوعاتی که نیاز دارند به روز رسانی شوند این موارد را شامل میشوند:

  • وقایع اخیر یا موضوعات داغ
  • اتفاقاتی که به صورت منظم تکرار میشوند
  • محتواهایی که مرتب به روز میشوند
  • اخبار
  • و ….

به خاطر داشته باشید که با تغییر دادن تاریخ انتشار محتوای خود نمیتوانید گوگل را گول بزنید و رتبه ی بالاتری بگیرید.

به روز رسانی محتوا را چگونه انجام دهیم؟

حال با تمام اطلاعاتی که به دست آوردیم، سوالی که پیش می آید این است که چطور باید محتوای خود را به روز کنیم؟

در ادامه برخی از مراحل این موضوع را با خوبی برای شما توضیح داده ایم.

۱.اولین مرحله برای به روز رسانی سایت شما، جمع آوری اطلاعات است، به این صورت که با رفتن به سایت google search console محبوب ترین محتوای سایت خود را پیدا میکنید و لیستی از محتوایی که محبوبیت بیشتری دارند و اول باید به روز شوند تهیه میکنید.

۲.دومین قدم پیدا کردن صفحات مناسب برای به روز رسانی است، این صفحات موارد زیر را شامل میشوند:

-ترافیک کم اما تبدیل زیاد دارند
-ترافیک زیاد اما تبدیل کم دارند
-ایمپرشن زیاد اما رتبه ی پایین دارند
-محتواهایی هستند که در گذشته طرفدار زیادی داشته اند.

۳.تغییر متن آلت تصاویر
در هنگام به روز رسانی مطالب باید به تصویر متن خود توجه کنید. تصویر آلت دسترسی به وبسایت شما را بیشتر می کند و سئو تصاویر را نیز تغییر میدهد. توجه کنید که این متن باید وسوسه انگیز و توصیف خوبی برای موضوع شما باشد.

به روز رسانی محتوا

۴.یکی دیگر از این راهکار ها اصلاح عنوان های موضوعتان است. تحقیقات نشان میدهد مردم در برخورد با مقاله ها، بیشتر به خواندن سرتیتر ها میپردازند تا محتوای اصلی. بنابراین این روشی مناسب برای بهبود پست های قدیمی سایت شما است.

۵.یکی از روش های موثر و مهم بهبود و به روز رسانی متن محتوای شما است. در این بخش مواردی وجود داره که باید به بررسی آن ها بپردازید. این موارد شامل گزینه های زیر است:

-متن و داده نوشته شده در محتوا
-لینک های شکسته
-لینک های داخلی
-دستور زبان و غلط های املایی و‌ نگارش
-درج اطلاعات بصری جدید

۶.یکی از بهترین کارهایی که میتوانید برای به روز رسانی محتوای خود انجام دهید اضافه کردن فیلم یا تصویر است. برای مثال شما میتوانید با اضافه کردن محتوای یک ویدیوی یوتیوب به سایت خود کاری کنید خواننده بیشتر در سایت شما بماند.

راهکار های دیگری هم مانند موارد زیر سایت شما را به روز میکنند.

  • بررسی نظرات
  • به روز رسانی تاریخ پست
  • بهبود کال تو اکشن
  • سئو داخل صفحه

سخن پایانی

توجه داشته باشید که معمولا بهترین زمان برای به روز رسانی مطالب سایت چندین ماه پس از انتشار اولیه است، گرچه این زمان برای همه ی محتواها صدق نمیکند. بعضی سایت ها مانند وبسایت های خبری باید سه یا چهار روز یکبار مطالب خود را به روز کنند اما برای سایت های دیگر به روز نگه داشتن محتواهای قدیمی‌ در کنار تولید محتوای جدید گزینه ای خوب است. شیوه ی مورد نظر شما برای به روز نگه داشتن محتواهای قدیمیتان چیست؟ اگر راهکار دیگری میشناسید، با ما به اشتراک بگذارید.

ایندکس گوگل چیست و چه کاربردی دارد؟

ایندکس گوگل چیست و چه کاربردی دارد؟

یکی از چیزهایی که امروزه برای مالکان و وبمستر ها اهمیت دارد ایندکس گوگل است. درواقع، ایندکس شدن در گوگل برایشان اهمیتی بالا دارد. اما ایندکس گوگل چیست و چه کاربردی دارد؟  به چه دلیل برای مالکان و وبمستر ها حائز اهمیت است؟

ایندکس گوگل

کلمه ی انگلیسی Index به معنای فهرست و منظور از «ایندکس گوگل» فهرستی است که در اختیار گوگل قرار دارد. اگر دقیق تر بخواهیم بگوییم، منظورمات اطلاعات ثبت شده و فهرست شده است. امروزه برای دارندگان وب و توسعه دهندگان ایندکس شدن در گوگل اهمیت بالایی دارد. وقتی مطلبی در گوگل ایندکس میشود یعنی این مطلب ثبت شده و در صورت جست و جو شدن میشود آن را پیدا کرد. ایندکس درواقع یک تکنیک ساختاری است که در بازیابی سریع تر صفحات مورد نظر از پایگاه داده ها به کمک شما می آید.

نحوه کار موتورهای جست و جوی موتورهای گوگل

موتور های جست و جو سه بخش اصلی دارند؛

• بخش crawl یا خزیدن: برای یافتن محتوا در اینترنت، به هر لینک و کدی که برسند آن را بررسی می‌ کنند.
• بخش index یا فهرست کردن: موتورهای جست‌ و جو هر محتوایی که در فرایند Crawl یافته باشند را، ذخیره و سازماندهی می‌ کنند. به‌این ترتیب، صفحات ایندکس شده برای پاسخگویی به سوالات کاربران، آماده‌ی ظاهر شدن می‌شود. به عبارتی، محتوایی مناسبت به کاربران عرضه میشود.
• بخش Rank: در این قسمت نمایش جست و جوی شما به شکلی دسته بندی میشوند که بهترین جواب را به شما دهند.

ایندکس گوگل چیست و چه کاربردی دارد؟

راه و روش کار موتور جست و جو

موتور جست و جوی گوگل مانند جغدی بیدار، تمام مدت سایت های مختلف را بررسی میکند تا اگر نسبت به آخرین بازدید تغییر کرده باشند، گوگل نسخه ی جدید را بازسازی کند. گوگل این نسخه های جدید را ذخیره سازی میکند. انجام این بخش به وسیله دو بخش خزش‌گر و ایندکسر صورت میگیرد. خزش‌گر لینک ها و آدرس های جدید را پیدا می کند، تمامی لینک های موجود در صفحه را شناسایی میکند، آن ها را به فهرست لیست ها اضافه میکند و به بازدید از صفحه ی بعدی می پردازد. از سوی دیگر ایندکسر محتویات صفحات سایت را برای زمانی که کاربری آن را جستجو میکند ذخیره میکند.

ایندکس شدن در گوگل به چه معناست

ایندکس شدن در گوگل به معنای این است که گوگل پس از بازدید و آگاهی از صفحات وبسایت محتویات آن را ذخیره می کند. وقتی گوگل این محتوای جدید را پیدا کند، این محتوا در صفحات جست و جو به نمایش در می آیند. زمانی ایندکس شدن صورت می‌گیرد که گوگل محتوای یک صفحه از سایت را در پایگاه داده‌های خود ذخیره کند.

دلایل اهمیت ایندکس شدن در موتور جستجوی گوگل

اگر صفحات جدید سایت شما ایندکس نشده باشد، به زبان ساده از نظر گوگل وجود خارجی ندارند، بنابراین صفحات سایت شما تنها زمانی در گوگل ظاهر میشوند که ایندکس شده باشد و آن موقع در نتایج جست و جو ظاهر میشود.

ایندکس گوگل چیست و چه کاربردی دارد؟

روش های سرعت بخشیدن به ایندکش شدن در گوگل

• ایجاد نقشه سایت
• نصب Google Analytics
• تولید محتوا
• به اشتراک گذاشتن مطالب سایت
• ثبت آدرس سایت در موتورهای جست‌وجو
• ایجاد پروفایل در شبکه‌های اجتماعی
• معرفی نقشه سایت به ابزار Google Webmaster Tools

روش هایی برای قرار گرفتن سایت در لیست ایندکس

1. از سایت های دیگر لینک دریافت کنید و وقتی که گوگل آن سایت ها را بررسی می کند، خزنده آن سایت شما را هم مورد بررسی قرار میدهد و به این شکل شما ایندکس می کند.
2. با استفاده از نقشه سایت و معرفی لینک سایت خودتان به گوگل می توانید هنگامی که موتور جستجو صفحه اصلی شما را بررسی می کند، با استفاده از نقشه به دیگر صفحات هدایت شود و آن ها را ایندکس کنید.

سخن پایانی

همانطور که گفتیم، فرایند ایندکس شدن در گوگل زمانی اتفاقی می افتد که گوگل محتوای یک صفحه از سایت شما را در پایگاه داده‌های خود ذخیره کند. در این مقاله راهکار هایی برای ایندکس شدن صفحات وبسایت شما بیان کردیم که امیدواریم برای ارائه خدمات سئو بهتر به کارتان بیاید.

زمان رسیدن به لینک اول گوگل

مدت زمان رسیدن به لینک اول گوگل

سوالی که تقریبا تمام دارندگان سایت‌های کسب و کار دارند این است که چه زمانی سایت به صفحه‌ی اول گوگل می‌آید؟ یا چه عواملی در کاهش زمان رسیدن به لینک اول گوگل موثر هستند؟ پاسخ به این پرسش وابسته به متغیرهای فراوانی مثل وضعیت و کیفیت حال حاضر سایت, شرایط رقبا, کلمات کلیدی مدنظر برای ارتقا رتبه سایت به صفحه اول گوگل و بسیاری فاکتورهای دیگر است. برای کسب رتبه‌های خوب در گوگل باید صبور باشید و با جدیت به سئو سایت ادامه دهید و هرگز تسلیم نشوید.

در اینجا راه‌هایی را برای رسیدن به لینک اول گوگل بررسی می‌کنیم.

گول نخورید

باید توجه داشت که بسیاری از شرکت‌های سئو با وعده آوردن سایت به صفحه اول گوگل طی ۳۰ روز جذب مخاطب می‌کنند که نه تنها نمی‌توانند به وعده‌ی خود عمل کنند بلکه با اجرای روش‌های سئو کلاه سیاه مشکلاتی را نیز برای سایت به وجود می‌آورند که یک نوع کلاهبرداری محسوب می‌شود.

تفاوت زمان سئو با زمان رسیدن به لینک اول گوگل

تنها ۵.۷٪ از کل صفحات مورد مطالعه در حداقل یک کلمه کلیدی در زمان کمتر از یک سال رسیدن به صفحه اول گوگل را بدست آورده‌اند. زمان سئو با تایمی که طول می‌کشد که سایت به صفحه یا رتبه اول برسد متفاوت است. زیرا معمولا دو هفته زمان نیاز است تا گوگل متوجه تغییرات سئو شود.

زمان رسیدن به لینک اول گوگل

سایت‌هایی با شانس بالاتر

وب سایت‌های دارای امتیاز اتوریتی دامنه بالاتر هستند جایگاه بهتری نسبت به سایت‌هایی با دامنه اتوریتی پایین دارند که کاملا منطقی و قابل درک است.

زمان رسیدن به لینک اول گوگل

با بررسی دقیق‌تر این ۵.۷٪ از صفحات خوش‌شانس ثابت شده که حدود ۶۰ تا ۱۸۰ روز زمان برده تا رسیدن سایت به صفحه اول گوگل محقق شود که بیشتر در عباراتی با رقابت کمتر بوده است و هرچه رقابت شدیدتری میان دامنه‌های مختلف بر سر یک کلمه کلیدی وجود داشته باشد, این زمان افزایش می‌یابد. که طبق آمار چیزی در حدود ۹۵ درصد صفحات به زمانی بیش از یک سال برای رسیدن به صفحه اول گوگل نیاز دارند. مثلا در کلمات کلیدی پر رقابت تنها ۰.۳٪ از کل وب سایت‌ها در کمتر از یک سال به صفحه اول رسیده‌اند.

چطور سایت را به ۵ درصدی که به لینک اول گوگل رسیده‌اند, برسانیم

در این شرایط اگر شما خیلی خوب روی سئو کار کنید, عبارت کلیدی ترند بالایی نداشته باشد و کمی خوش‌شانس هم باشید, در نهایت می‌توانید جز همان ۵ درصد قرار بگیرید.

فرمول جادویی وجود ندارد

فرمول جادویی برای تضمین قرار گرفتن سایت در نتایج گوگل و کاهش زمان رسیدن سایت به صفحه اول گوگل وجود ندارد و هیچ فردی هم نمی‌تواند به شما دقیق بگوید رسیدن به صفحات اول چقدر طول می‌کشد. اگر یک وب سایت راه اندازی کردید, ممکن است لازم باشد ۳-۴ ماه صبر کنید تا اولین بازدیدهای خود را از طریق گوگل دریافت کنید و پس از ۶-۷ ماه و به شرط سئو اصولی سایت, می‌توانید ترافیک زیادی را از گوگل کسب نمایید. برای اینکه در گوگل رتبه بالاتری داشته باشید و به بهترین جایگاه برسید, شاید بیش از یک سال صبر و پشتکار نیاز داشته باشد.

مهمترین عوامل موثر در سایت كه مربوط به مدت زمان رسیدن به صفحه اول نتایج در گوگل هستند

گوگل بارها گفته است كه در الگوریتم رتبه بندی خود از بیش از ۲۵۰ فاكتور استفاده می‌کند اما مهمترین عوامل موثر در سایت كه مربوط به مدت زمان رسیدن به صفحه اول نتایج در گوگل هستند عبارتند از:

  1. شرط سن
  2. دامنه‌ی تمیز
  3. میزان رقابت عبارت کلیدی
  4. نوع محتوا (اخبار, مقاله, تصویر و…)
  5. سئو عناوین مطلب
  6. طول محتوا

زمان رسیدن به لینک اول گوگل

سئو برای کاه زمان رسیدن به لینک اول گوگل

خدمات سئو نه تنها برای کسب رتبه بهتر در گوگل بلکه جهت کاهش زمان رسیدن به صفحه اول موثر است. فاکتورها و اجزای زیادی در یک وبسایت نیاز به بهینه سازی دارند که مهمترین آنها عبارتند از:

  1. تعداد و کیفیت بک لینک ها: مطلبی که لینک‌های زیادی دریافت کند می‌تواند به عنوان محتوای مهم و غنی شناخته شود و زمان رسیدن سایت به صفحه اول گوگل را کاهش دهد.
  2. تعداد دفعات اشتراک گذاری یک متن: اگر مطالبی که می‌نویسید دفعات بیشتری توسط کاربران دیگر اشتراک گذاشته شود تاثیر مثبتی خواهد داشت.
  3. انتشار مطالب بیشتر براساس یک برنامه ریزی منظم: مثلا در هر هفته ۲ تا ۳ مقاله جدید منتشر کنید. طبیعتا آمار بازدید افزایش می‌یابد.

نتیجه

در پایان برای رسیدن به لینک اول گوگل باید صبور باشید. صبر یک فاکتور ضروری قلمداد می‌شود. در مورد رتبه گوگل وسواس نداشته باشید و مدام رتبه خود را چک نکنید. این کار شما را کلافه می‌کند و به اشتباه می‌اندازد. به جای اینکه بارها و بارها آمارهای رتبه‌بندی سایت را بررسی کنید, تمرکز خود را بر روی عوامل دیگر جذب مخاطب و افزایش درآمد بگذارید.

گوگل تولز

معرفی گوگل تولز و کاربرد آن

امروزه داشتن سایتی رتبه بالا که روی درآمد و کسب و کار شما تاثیری مثبت بگذارد کاری دشوار است. برای داشتن یک سایت خوب که در کمترین مدت به مخاطبانتان کمک کند و مورد پسند گوگل باشد، باید قوانین و راهکار هایی را رعایت کنید. یکی از عوامل دیده شدن سایت کلمات کلیدی است که مخاطبان به کمک آن ها پس از سرچ کردن برای محتوای مد نظرشان سایت شما را پیدا میکنند. پیدا کردن کلمات کلیدی برای هرکسی ممکن است کار آسانی نباشد و ممکن است به همین خاطر نیاز داشته باشد از کسی کمک بگیرد، امروزه ابزار های مختلفی برای کمک به وبمیسترها در این موارد درست شده و یکی از این ابزار های کارآمد گوگل تولز است. در این مقاله قرار است اطلاعاتی درباره ی این ابزار عالی جست و جو به شما بدهیم، پس با ما همراه شوید.

کلمات کلیدی

پیش از آن که به معرفی گوگل تولز بپردازیم، بد نیست که نقش کلمات کلیدی را باری دیگر تکرار کنیم. کلمات کلیدی درواقع ایده و موضوعاتی هستند که شرحی از کلیت محتوای شما میدهند. در واقع آن ها کلمات یا عباراتی هستند که توسط کاربر جستجو میشوند. با استفاده از کلمات کلیدی مناسب، شما میتوانید سایت خود را به گونه ای بهینه سازی کنید که از طریق موتورهای جستجوگر به راحتی پیدا شود.

کیبورد تولز یا keywordtool

همانطور که بالاتر گفتیم، یکی از ابزارهای کمک کننده در پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب برای سایت شما، ابزار کیبورد تولز است. این ابزار یکی از مهم ترین ابزار های کیبورد ریسرچ است و به وسیله ی آن میتوانید در کوتاه ترین زمان تمام کلمات کلیدی ای که کاربران برای پیدا کردن سایت و مقاله ی شما جستجو میکنند را بیابید.

این وبسایت الگوریتم هایی دارد که به راحتی میتواند آن چه را کاربران برای رسیدن به محتوایی مفید سرچ میکنند را پیدا کند. برای آن دسته از افراد که در فضای مجازی به فعالیت میپردازند، شناخت این ابزار بسیار مهم و کارآمد است.

گوگل تولز

دلایل نیاز داشتن به گوگل تولز

شاید با خود فکر کنید که انتخاب کلمات کلیدی آن قدر هم کار دشواری نیست و نیازی به این ابزار ندارید اما باید بگوییم که اشتباه میکنید. وقتی میخواهید سایتی را سئو کنید، برای به دست آوردن کلمات کلیدی مناسبت باید به مواردی مانند، کاربران به دنبال چه چیزی هستند؟ چه کلماتی رو بیشتر جستجو می‌کنند؟ کلمات متداولی که کاربران برای سرچ از اونها استفاده می‌کنند، کدامند؟ روی کدام کلمات کاربران کلیک بیشتری دارند؟ وضعیت رقابت در سئوی اون زمینه چگونه است؟ توجه کنید.

گاهی رسیدن به جواب این سوالات کلافه کننده میشود و به همین دلیل، این ابزار میتواند برای کسب جایگاهی در صفحه اول گوگل یا به زبان دیگر، برای سئو کردن سایت شما به کمکتان بیاید.

ویژگی های گوگل تولز

  • این ابزار مفید رایگان است
  • کار کردن با آن آسان است
  • این ابزار حرفه ای به راحتی بهترین کلمات و نزدیک ترین کلمات با موضوع شما را در اختیارتان میگذارد.

همانطور که گفتیم این ابزار رایگان است اما با خرید اشتراک میتوانید از ویژگی های دیگرش استفاده کنید، کار کردن با ابزار گوگل تولز آسان است و در کوتاه ترین زمان میتوانید به کلمه ی کلیدی خود برسید و به خاطر الگوریتم های مناسب، این ابزار به صورت حرفه ای لیست بهترین کلمات کلیدی را در اختیار شما قرار میدهد.

روش استفاده از گوگل تولز

در ادامه ی مطلب قصد داریم گام به گام کار کردن با این ابزار را به شما آموزش دهیم.

  1. ابتدا وارد سایت io شوید
  2. کلمات کلیدی مناسب را با استفاده از تکمیل خودکار گوگل پیدا کنید
  3. بعد از جستجوی کلمه کلیدی مورد نظر دو کادر پیشنهادی ظاهر میشود، keyword suggestion و Questions
  4. در آخر میتوانید کلمات کلیدی خود را به چند روش Copy to clipboard ، CSV و یا Export to excel کپی کنید.

گوگل تولز

در هدر سایت چهار مورد keyword Tool Pro , API Access , Contact , Login را خواهید دید که قرار است آن ها را توضیح دهیم.

  • ابزار Keyword Tool Pro: این نوع پولی ابزار کیبورد تولز است که ویژگی های بیشتری را در اختیار شما قرار میدهد.
  • گزینه API: با استفاده از Keyword Tool API میتوانید میزان سرچ دقیق یک کلمه را متوجه شوید. در بخش API Documentation میتوانید خدماتی که Keyword Tool API به شما ارائه میدهد را تنظیم کنید.

زبان گوگل تولز

جالب است بدانید که این ابزار کاربردی از زبان فارسی هم پشتبانی میکند.

دسته بندی کلمات کلیدی

بعد از اینکه کلمات کلیدی خود را سرچ کردید، این ابزار کلمات را برایتان به شکل زیر دسته بندی میکند

  • Keywords یا کلیدواژه ها
  • Search volume یا حجم جستجو
  • CPC
  • Competition یا رقابت
  • ترند ها Trend

سخن پایانی 

استفاده از این نرم افزار برای خدمات سئو یکی از مهم ترین و ضروری ترین کارهایی است که میتوانید انجام دهید. این نرم افزار پیشرفته بهترین کلمات کلیدی ممکن را در اختیار شما میگذارد که کمک شایانی به پیشرفت سایت و فروش بیشتر محصولات شما میکند.