DMCA  چیست؟

DMCA  چیست؟

مطمعنا همه ی افرادی که در تولید محتوا فعالیت دارند، با DMCA آشنا هستند و از کارایی آن مطلع هستند. اگر شما نیز قصد راه اندازی کسب و کار و تولید محتوا را دارید، آشنایی با DMCA برای شما ضرورت می یابد. در ادامه ی این مقاله به بررسی DMCA و مزایای استفاده از آن را می پردازیم.

معرفی DMCA

بسیار برای شما پیش آمده که یک محتوا را با کلی ادیت و توجه و کلی تحقیق روی سایت خود آپلود می کنید و بعدا متوجه می شوید که شخصی تمامی اطلاعاتی را که شما در سایت خود آپلود  نموده اید را کپی کرده و در سایت خود بازگذاری کرده. مطمعنا این موضوع برای هر فردی ناخوشایند و آزار دهنده می باشد. اما متاسفانه در ایران هیچ قانونی بنا بر تخلف کپی رایت وجود ندارد، یعنی اینکه شما هر تلاشی هم که بکنید نمی توانید چیزی را عوض کنید. تنها کاری که شما می توانید در پیش بگیرید این است که توسط قانون DMCA از سایتی که محتوای شما را سرقت نموده شکایت نمایید. با این کار گوگل سایتی را که محتوای شما را کپی نموده شناسایی می کند و پس از شناسایی سایت، با توجه به تخلف او سایت مورد نظر را جریمه می کند. البته نکته بسیار مهمی که در این رابطه وجود دارد این است که شما زمانی می توانید موفق شوید که سایت مورد نظر مورد جریمه قرار گیرد که، بتوانید ادعاهای خود را به گوگل ثابت کنید، که جای نگرانی نیست زیرا با توجه به قدرت و دقت بسیاری که گوگل در این زمینه دارد، فورا متوجه تخلف سایتی که کپی برداری کرده می شود. یک خبر خوش حال کننده نیز برای افرادی که محتواهای سایت آن ها سرقت شده این است که، گوگل پس از اینکه سایت متخلف را شناسایی کند، سایت موردنظر را برای همیشه از صفحه های نتایج گوگل  حذف می کند.

مطالعه بیشتر:   فاکتور cls چیست؟

اگر چنین اتفاقی برای سایت شما رخ داده و سایتی محتوا های شما را کپی نموده و می خواهید که توسط گوگل از آن سایت شکایت کنید، اما از چگونگی شکایت کردن توسط گوگل مطلع نیستید در ادامه این مقاله می توانید به بررسی این موضوع بپردازید.

DMCA  چیست؟

نحوه شکایت از سایتی که محتواهای شما را کپی کرده

اگر محتوا هایی که با کلی زحمت تهیه نمود اید و سایتی آن را کپی نموده و در سایت خود آپلود کرده و شما قصد دارید از سایت سرقت کننده توسط گوگل شکایت نمایید. توصیه می شود مطلبی که در پایین آمده را با دقت بررسی کنید.

در ابتدا شما باید وارد سایت گزارش محتوا های کپی شده شوید؛ این صفحه  مشخصاتی را درباره سایت شما و سایتی که کپی برداری انجام داده را از شما می خواهد. پس از وارد شدن به این صفحه شما باید مراحلی را که در پایین ذکر شده را به درستی انجام دهید.

۱.در ابتدای این فرم شما عبارتInformation  Contact را مشاهده می نمایید که باید بر روی این عبارت کلیک کنید و اطلاعات شخصی خود را از جمله نام ت نام خانوادگی، اسم کشور، آدرس ایمیل خود و نام شرکتتون را وارد نمایید.

نکته: اگر صاحب محتوای سرقت شده خود شما هستید که باید در فرم DMCA گزینه self را انتخاب نمایید و اطلاعات شخصی خود را وارد کنید. اما اگر صاحب محتوای کپی شده شخص دیگری است و شما به جای آن شخص فرم را پر می نمایید باید گزینهAdd represented   را انتخاب نمایید و اطلاعات شخص را در این فرم وارد نمایید.

مطالعه بیشتر:   تاثیر هاست و دامنه در سرعت سایت

۲. در این مرحله اگر شما اطلاعاتان را دقیق وارد نموده باشید، وارد بخش Your copyright worc می شوید. در اولین کادر این بخش  شما باید علت اینکه چرا سایت های دیگر از سایت شما کپی برداری نموده اند را وارد کنید. دقت کنید که این بخش از حساسیت بالایی برخوردار است، و شما باید دلایل قانع کننده ای را برای گوگل بیان کنید.

۳. در کادر بعدی یعنی کادر دوم شما باید لینک سایت خود را وارد کنید و در کادر سوم لینک سایتی که محتواهای شما را کپی کرده را باید قرار دهید.

۴. در بخش بعدی sworn Statements) ) چند گزینه را مشاهده می نمایید که باید تمامی این گزینه ها را فعال کنید تا ثابت کنید که شما با تمامی قوانین گوگل آشنایی دارید.

۵. و در بخش signature که بخش پایانی کار شما می باشد باید در کادر اول تاریخ زمانی که شکایت خود را ثبت کرده وارد کنید و در کادر بعدی نام خود را یک بار دیگر وارد نمایید. در آخر نیز بر گزینه submit را انتخاب نمایید تا شکایت شما ثبت شود.

شما با استفاده از این روش می توانید از سایتی که محتواهای شما را کپی نموده شکایت نمایید، البته در نظر داشته باشید که شما باید تمامی مراحل را به درستی طی نمایید و دلایل قانع کننده بیاورید تا  شکایت شما تایید و ثبت شود و  در غیر این صورت شکایتی صورت نمی گیرد.

DMCA  چیست؟

 زمان لازم برای رسیدگی به شکایت توسط گوگل

زمان رسیدگی به شکایتی به عواملی همچون نوع شکایت و تعداد صفحاتی که از سایت شما کپی برداری کرده اند بستگی دارد که معمولا گوگل به این شکایت بین ۴ تا ۷ روز رسیدگی می کند. پس از اینکه گوگل شکایت شما را بررسی نمود اگر شکایت شما تایید و ثبت شود. توسط گوگل یک اخطار برای سایتی که محتواهای شما را کپی نموده ارسال می شود. این اخطار بیانگر این است که امتیاز آن سایت گوگل پایین امده، البته جالب است بدانید اگر تعداد شکایت ها از آن سایت خیلی زیاد باشد گوگل آن سایت را برای همیشه از صفحه نتایج حذف خواهد کرد.

مطالعه بیشتر:   Beacon  چیست؟

آیا همه ی سایت ها شامل قانون DMCA می شوند؟

قانون DMSA شامل همه ی محتوا ها از جمله: محتوا های متنی، عکس، فیلم و موزیک می شود. یعنی این که تمامی مواردی که در وبسایت ها قرار داده می شود دارای قانون DMCA می باشند و هیچ فرقی ندارد که چه محتوایی را کپی کرده اید. پس اگر هریک از این موارد را سایتی کپی کند صاحب آن سایت می تواند از سایت سرقت کننده شکایت کند. البته جالب است بدانید بعضی از موارد شامل قانون DMCA نمی شوند مانند نتایج تحقیقات و اخبار. این بدان معنا است که تمامی سایت ها می توانند از محتوای مشابه استفاده نمایند.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.