متخصص سئو چه ویژگی هایی باید داشته باشد

MohtavaMoon

درخواست مشاوره

به مشاوره با کارشناس دیجیتال مارکتینگ نیاز دارید؟

قطعا می دانید که این روز ها با زیاد شدن کسب و کار اینترنتی مشاغلی هم چون طراحی سایت، تولید محتوا و غیره بسیار داغ شده است.‌ لازم به ذکر است که یکی از این مشاغل که خدمات سئو است که حتما باید توسط یک فرد متخصص انجام شود تا به نتیجه ی دلخواه دسترسی پیدا کند. شاید با خود بپرسید که متخصص سئو کیست و با این که متخصص سئو چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ برای پاسخ به این سوالات ما را تا پایان این مقالها از محتوامون همراهی کنید.

متخصص سئو کیست؟

متخصص سئو کیست؟

به جرات می توان گفت که متخصص سئو یک هنرمند است که باعث تغییرات مثبتی در سایت شما می شود. شایان به ذکر است که سئو کار با توجه به الگوریتم های گوگل و اصولی که از بهینه سازی سایت بلد است موجب بالا رفتن رتبه ی سایت شما می شود. البته باید خدمتتان عرض کنیم که شما نیز به عنوان مدیر سایت باید اطلاعات مفیدی را از کسب و کار خود در اختیار سئو کار قرار دهید تا او نیز بتواند در راستای بهتر شدن سایت کاری انجام دهد. متخصص های سئو و خدمات سئو به دو دسته تقسیم می شوند.

  • سئو کار کلاه سفید
  • سئو کار کلاه سیاه
مطالعه بیشتر:   سئو کلاه خاکستری
سئو کار کلاه سفید

سئوکار کلاه سفید

این سئو کار ها در  واقع حکم همان فرشته ی سمت راست ما را دارند؛ سئو کار کلاه سفید معمولا کار درست و کار بلد است و با توجه به اصول و تکنیکی که مورد تایید موتور جست و جو باشد در یک بازه ی طولانی سئو کلاه سفید اعتبار سایت را بالا می برد.

سئو کار کلاه سیاه

سئوکار کلاه سیاه

این سئوکار ها ترجیح می دهند با استفاده از تکنیک هایی که دارند موتور جست و جو را گمراه کنند؛ چنان چه سئو کاری انتخاب کردید که با چند تکنیک سایت شما را به طور چشم گیری بالا برد خیلی هم خوشحال نشوید زیرا موتور جست و جو به احتمال خیلی زیاد سایت شما را اسپم شناسایی می کند و در پی آن جریمه نیز می شود.

ویژگی های سئوکار حرفه ای

ویژگی های سئوکار حرفه ای

یک سئوکار حرفه ای یک سری ویژگی و خصوصیت دارد که آن را از سئو کار معمولی و آماتور جدا می کند.  اولین ویژگی یک سئوکار خوب این است که اهل مطالعه است  و دائم تلاش می کند که با الگوریتم های مختلف گوگل آشنا شود و آن ها در بهینه سازی سایت پیاده کند. این افراد دائم در جست و جو هستند و حتی یک روزنه ی کوچک را نیز از دست نمی دهند. چنان چه خود شما فرد جزیی نگری هستید می توانید با کمی تلاش و پشتکار کارشناس سئو شوید. علاوه بر این یک متخصص سئو آشنایی کاملی با زبان انگلیسی دارد. حواستان باشد که این علم هنوز هم در کشور ما آن قدر که باید پیشرفت نکرده است به همین دلیل گاهی اوقات سئو کار مجبور می شود که از سایت های خارجی استفاده کند پس یاد گیری زبان انگلیسی برای حرفه ای شدن در  این کار ضروری است. یادتان باشد که یک سئو کار متخصص صبور است و برای بالا بردن یک سایت زمان زیادی می گذارد ‌و به هیچ عنوان از شکست نمی ترسد.  اگر شما نیز مایل هستید در کار خود حرفه ای شوید به هیچ عنوان در همان ابتدای کار جا نزنید و صبور باشید.

مطالعه بیشتر:   اهمیت سئو داخلی
وظیفه سئوکار چیست؟

وظیفه سئوکار چیست؟

در واقع باید بگوئیم که وظایف سئو کار چیست زیرا یک سئو کار باید کار های زیادی انجام دهد تا به  نتیجه ی دلخواه برسد. اولین وظیفه ی سئو کار این است که یک استراتژی کلی برای تولید محتوا تعیین کند؛ مهم ترین عامل در بالا بردن سایت محتوای با کیفیت و درجه یک است. یکی از وظایف سئو کار این است که سایت رقبا را از لحاظ سئو بررسی کند . استخراج مطلب هایی که خیلی پر طرفدار هستند و می توانند بک لینک بگیرند نیز از دیگر کار های مدیر سئو است. تحقیق برای پیدا کردن کلمه های کلیدی مرتبط با موضوع نیز از دیگر کار هایی است که یک سئو کار باید انجام دهد.  لازم است بدانید که یک مقاله ی بدون کلمه ی کلیدی هیچ گونه کاربردی ندارد؛ سئو کار کلمات کلیدی را در اختیار تیم تولید محتوا قرار می دهد تا در متن از آن استفاده شود. 

ساخت بک لینک

ساخت بک لینک

یک کارشناس سئو باید به خوبی بتواند مطلب های مرتبط به هم را لینک بدهد؛ رپورتاژ آگهی یکی از بهترین ابزار ها در لینک سازی است. این بک لینک ها انواع مختلفی دارند برای مثال بک لینک های گرافیکی،  بک لینک اینفوگرافیک، بک لینک از ویدیو و بک لینک از سایت های پرسش و پاسخ تعدادی از این بک لینک ها هستند. علاوه بر این سئو کار با کمک ابزارهای گوناگون برای بالا رفتن سایت تلاش کند. سئو کار با کمک ابزار هایی مثل insight Goggle  page speed  یا الکسا می تواند نقاط ضعف سایت را بررسی کند.

مطالعه بیشتر:   تفاوت رپورتاژ آگهی با بک لینک
بررسی و جست و جو در دیگر سایت ها

بررسی و جست و جو در دیگر سایت ها

یک سئو کار می تواند با کمک ابزار هایی مثل spyfu  روش های بالا بردن ترافیک و هم چنین تکنیک های سایت را آنالیز کند. بعد از آنالیز های لازم سئو کار متوجه می شود که کدام یک لینک جذاب تر و موثر تر است و بدین شکل استراتژی های کلی را تعیین کند.

مهارت هایی که یک سئو کار باید بلد باشد

مهارت هایی که یک سئوکار باید بلد باشد

  1. دانش بازاریابی محتوایی
  2. تفکر انتقادی
  3. تجزیه و تحلیل اطلاعات
  4. تجربه ی کافی برای کارشناس
  5. توسعه تجربه
  6. قابلیت استفاده از ابزار های لازم
  7. توانایی های فردی، فنی و فناوری
  8. مهارت ارتباطی

تا به این جا به شما گفتیم که سئو کار به چه کسی می گویند و چه وظایفی دارد برای کسب اطلاعات بیش تر با کارشناس ها صحبت کنید تا به اطلاعات مفید تری در این باره برسید و با آگاهی تمام کار خود را به یک تیم حرفه ای بسپارید تا به بهترین و مطمئن ترین نتیجه برسید و کسب و کار خود را توسعه دهید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از موضوع بهترین شرکت سئو سایت می‌توانید روی لینک کلیک کنید.

Comments are disabled.