به کمک اکستنشن های گوگل کروم می توانید قابلیت های جدیدی به مرورگر خود اضافه کنید و دارای تعداد فراوانی می باشند که به بهترین شکل ممکن از آن ها میتوان استفاده کرد، این اکتنشن ها می توانند به صورت رایگان و غیر رایگان تهیه شوند.
هدف از این مقاله معرفی بهترین اکستنشن های گوگل کروم می باشد و نحوه کار با آن ها بسیار راحت است، بنابراین برای آشنایی بیشتر با ما همراه باشید.
اکستنشن های گوگل کروم شامل چه مواردی می شوند؟
- مازبار پرمیوم: ماز بار در واقع نوعی اکستنشن های گوگل کروم است که توسط شرکت ماز طراحی شده است و به کمک آن می توانید به انواع امکانات موجود در ماز دسترسی پیدا کنید، یکی از این ابزار ها شامل LINK EXPLORER می شود که به کمک آن می توانید اعتبار دامنه سایت و صفحه آن را بالا ببرید. شما به کمک این ابزار ها می توانید سئوی تمامی سایت ها را مورد بررسی قرار دهید، با نصب این نوع اکستنشن صفحه سرپ تبدیل به CRV می شود و به کمک آن می توان پارامتر هایی مانند page outhority و domain outhority نمایش دهید، البته برای استفاده از امکانات آن را باید خریداری کنید.
- اکستنشن keyword everywhere: این نوع اکستنشن دارای اکانتی پولی می باشد اما برخی از امکانات آن به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد، این اکانت مناسب برای افرادی است که می خواهند قیمت کلمات خود را محاسبه کنند، اما اگر از اکانت رایگان آن استفاده کنید می توانید کلمات کلیدی که به صورت عبارت هستند و طول زیادی دارند را بیابید و یا از سرچ های ماهیانه استفاده نمایید.
- اکستنشن growthbar: این ابزار به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار می گیرد و می توانند به کمک آن به قسمت های مهم هر سایتی را جست و جو کنند و اجازه دسترسی به آن را داشته باشند، به کمک آن می توانید تمامی کلمات کلیدی اصلی را پیدا کنید. با استفاده از این ابزار میتوان به مواردی همچون کلمات کلیدی، رتبه بندی کلمات کلیدی، میزان اعتبار دامنه، کلمات بک لینک، تعداد این کلمات، تبلیغاتی که درون سوشیال مدیا صورت می گیرد و غیره دست یابید.
- اکستنشن similarweb: به کمک این ابزار می توانید از امکانات مختلفی بهره مند شوید مثلا به کمک آن می توانید میزان ویوی سایت رقیب خود را در یک بازه زمانی مشخص کنید، تنها کافیست که این ابزار را امتحان کنید و آن را نصب نمایید تا بتوانید میزان بازدید وب سایت های مختلف را در بازه های زمانی بررسی کنید هرچند زیاد نمی توان به آمار آن اعتماد کرد ولی در کل ابزار خوبی است.
در طراحی خط مشی های جدید برای وب سایتتان نیز کمک بسزایی می کند بنابراین نصب آن به شما توصیه می شود و حتی به کمک آن می توانید متوجه شوید کاربران به چه طریقی توانسته اند از سایت شما بازدید کنند و چه مراحلی را طی کرده اند، به کمک این ابزار می توانید درصد باونس ریت رقبایتان را هم بررسی کنید.
- اکستنشن redirect path: به کمک این ابزار موفق خواهید شدکه تمام خطاهای موجود در سایت مانند 400، 500 و حتی کد های مرتبط با http، ریدایرکت های 301، 302، جاوا اسکرییت و متاتگ ها را تعیین کنید. این ابزار مهم به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد و از طریق نت بازار کروم می توانید آن را یافته و نصب نمایید.
- اکستنشن seo meta in 1 click : با کمک این نوع اکستنشن می توان همگی متاتگ ها و اطلاعاتی را که برای سئو مهم و الزامی می باشند نمایش داد، هم چنین موارد دیگری هم چون عنوان و عبارت ها، یو آر ال، هدینگ های مرتبط با هر صفحه و عکس ها و تصویر هایی که دارای هیچ گونه متن alt نمی باشند را مشخص نمود.
- اکستنشن buzzsumo: اگر بخواهید لینک هایی داشته باشید که به صورت رایگان در اختیار شما قرار بگیرند می توانید از سوشیال مدیا در این زمینه استفاده نمایید هم چنین روش ها و خط مشی هایی که جهت نشر محتواها استفاده می شوند نیاز دارند که در سوشیال مدیا منتشر شوند، استفاده از این اکستنشن در این مواقع ضروری می باشد و با کارکرد موثری می توانید هر مطلبی را که مد نظر دارید درون این مدیا ها به اشتراک بگذارید هم چنین برای ایجاد بررسی بک لینک های موجود در صفحات نیز به شما کمک خواهد کرد.
- اکستنشن hunter: این نوع اکستنشن رایگان است البته اکانت های آن نیازمند پرداخت وجهی می باشد که دارای مبالغ مختلفی برای خرید است و در بازه زمانی بسیار کوتاهی هر آنچه که در رابطه با اطلاعات سایتی نیاز دارید را به شما می دهد که به کمک آیتم domain search این امکان فراهم می شود، همچنین قادر است که تمام ایمیلهای آن سایت را در اختیار شما قرار دهد.
- اکستنشن mangools: برای ارزیابی قدرت رقیبانتان در بازار استفاده از این اکستنشن توصیه می شود که به کمک ابزاری هم چون ماز و مجستیک می تواند رقبای شما را مورد بررسی قرار دهد و به مدت 10 روز استفاده از این ابزار رایگان خواهد بود و بعد از آن باید مبلغی را پرداخت کنید.
- Google trend: این ابزار به شما کمک می کند که بتوانید کلمات مشابه یکدیگر را پیدا کنید و استفاده از آن رایگان است و همچنین با دریافت کلمات ترند در میان مردم و استفاده از آن به تولید محتوای شما کمک می کند.
- Semrush: این وب سایت جهت آنالیز سئو به صورت حرفه ای کاربرد دارد و به کمک اکتنشن آن می توانید به تمام لینک ها و اطلاعات مهم دسترسی پیدا کنید ولی غیر رایگان است و باید برای استفاده از آن باید مبلغی را پرداخت نمایید.
- Serpstate: به کمک این اکتنشن می توانید به هر عاملی که بر روی سایت رقیبتان موثر است دسترسی پیدا کنید و شام سه قسمت مهم سئو، آنالیز صفحه و آنالیز دامنه می شود، استفاده از آن رایگان بوده و هیچ گونه محدودیتی ندارد.
- Ahref: به کمک نوار ابزار سئو می توانید همه ویژگی های سایت را آنالیز کنید، کلمات کلیدی، لینک ها و … را در اختیار شما قرار می دهد، باعث بهینه سازی سئو می شود و رایگان نیست.
- Check my link: موجب شناسایی پیوندهای استفاده شده در سایت می شود و مشکلات را به شما گزارش می دهد از طرفی می توانید به کمک آن تمامی لینک های شکسته را پیدا کنید و از آن ها در سایت خود استفاده نکنید.
- Ningaoutreach lite: به وسیله این ابزار می توانید تمامی یو آر ال ها، عناوین، پیوندها، متای مقاله، کاربران شبکه های اجتماعی و راههای مناسب برای کسب درآمد را پیدا کنید.
- Page speed insights by google: این ابزار رایگان است و مشخص می کند که استفاده از چه عواملی موجب می شود که سرعت لود شدن صفحه شما کاهش یابد و می توانید به کمک آن به راحتی وارد صفحه وب خود شوید.
- Woorank: برای آنالیز سایت موثر است و در بهینه سازی آن به کاربران کمک بسزایی می کند و هم چنین گزارش های لازم را از ابزار ها و شبکه های اجتماعی برای بهبود سایتتان در اختیار شما قرار می دهد و استفاده از آن نیاز به پرداخت مبلغی دارد ولی دارای 14 روز استفاده رایگان است و بعد از آن غیر رایگان می شود.
- Seo quick: این ابزار رایگان است و اطلاعاتی را به شما ارائه می دهد که به کمک آن می توانید حجم کلمات کلیدی خود را بررسی کنید و هچنین تصویر هایی که دارای مشخصه alt نیستند هم تعیین می شوند.
- Impactana: به کمک این ابزار می توانید تمامی پارمترهای buzz و impact نشان دهید که در تجزیه و تحلیل مخاطبان سوشیال مدیا و میزان شرکت کاربران را به شما کمک می کنند و حتی نظرات انها را ببینید و استفاده از آن رایگان است.
- Screaming frog seo spider: شما می توانید عملیاتی طولانی را در مدت زمان کوتاهی انجام دهید و به کمک آن ارس های سایت خود را پیدا کنید و پارامتر ها لازم برای سئو را آنالیز کنید، تمام مشکلات را حل کنید و پیوند های معیوب، صفحه های تکراری و غیره را مشخص کنید.
نتیجه گیری
در این مقاله تمام اکستنشن های کاربردی برای گوگل کروم را معرفی نمودیم تا به کمک آن ها بتوانید خدمات سئو ی خود را به صورت دقیق تر و حرفه ای تری درون سایتتان انجام دهید، استفاده از این ابزار ها موجب می شود که بتوانید در بازه زمانی کوتاهی وضعیت سئوی سایت خود را ارزیابی کنید و در جهت بهتر و موثر شدن آن گام هایی بردارید.