سئو تکنیکال

MohtavaMoon

درخواست مشاوره

به مشاوره با کارشناس دیجیتال مارکتینگ نیاز دارید؟

قطعا می دانید که در کار سئو ابزار و روش های مثل تحقیق درباره کلمات کلیدی،  بک لینک و توضیحات متا نقش خیلی پر رنگی دارند اما ما امروز این جا هستیم تا به شما بگوئیم که شما برای بهینه سازی سایت نباید به این چند مورد بسنده کنید و حتما باید از روش های دیگری استفاده کنید.  امروز قرار است که درباره سئو تکنیکال با یک دیگر صحبت کنیم و بررسی کنیم که اصول سئو تکنیکال چیست. شایان ذکر است که سئو تکنیکال یا همان سئو فنی از زیر مجموعه های خدمات سئو است و معمولا موجب بالا رفتن بازدید سایت می شود . شما با کمک این سئو فنی می توانید متوجه شوید که سایت شما در چه جایگاهی قرار دارد . قدم بعدی که باید برای بهبود سایت خود انجام دهید این است که یک برنامه ریزی برای حل مشکلات داشته باشید.  اگر مایل هستید با تکنیک های کاربردی برای سئو تکنیکال بیش تر آشنا شوید ادامه ی این مقاله را از دست ندهید.

تفاوت سئو تکنیکال سئو داخلی و خارجی

تفاوت سئو تکنیکال سئو داخلی و خارجی

معمولا متخصص های سئو، سئو را به سه دسته تقسیم می کنند.

  • سئو داخلی
  • سئو خارجی
  • سئو تکنیکال

قطعا می دانید که سئو داخلی به محتوای سایت، سئو خارجی به میزان اعتبار و سئو تکنیکال نیز به ساختار و سرعت بارگذاری صفحات سایت مربوط می شود.

مطالعه بیشتر:   نحوه انتخاب بهترین سایت ها برای انتشار رپورتاژ آگهی
سئو داخلی

سئو داخلی

همان گونه که اشاره شد سئو داخلی به محتوای سایت ها کار دارد. این محتوا هایی که به وسیله ی سئو داخلی تولید و بررسی می شوند به موتور های جست و جو و کاربران اعلام می کند که در سایت شما چه چیز هایی نوشته شده است. محتوامون پیشنهاد می‌کند اگر قصد دارید سایت خود را به درجات بالا ببرید باید حواستان به تکنیک های زیادی که در سئو داخلی وجود دارد باشد .

سئو خارجی

سئو خارجی

سئو خارجی به موتور جست و جو گوگل اعلام می کند که سایت شما از نظر سایت های دیگر چه قدر محبوب است. باید خدمتتان عرض کنیم که کیفیت و تعداد بک لینک ها در اعتبار صفحه خیلی موثر هستند . اگر بخواهیم این موضوع را با یک مثال ساده توضیح دهیم باید اضافه کنیم که فرض کنید که دو سایت با شرایط و محتوای یکسان وجود دارد که یکی از آن ۱۰۰ بک لینک غیر مرتبط و دیگری ۱۰۰ بک لینک مرتبط دریافت کرده است به نظر شما کدام یک از این دو سایت معتبر تر است؟ قطعا آن سایتی معتبر تر است که از سایت های مرتبط بک لینک دریافت کرده است.

سئو تکنیکال

سئو تکنیکال

این سئو برای بهبود رتبه در موتور جست و جو است.  بهتر کردن سرعت سایت ، ساده تر کردن ساختار آن و هم چنین قابل درک آن برای موتور جست و جو از دیگر کار هایی است که سئو تکنیکال انجام می دهد.  با این تفاسیر می توان گفت که این سئو جز سئو داخلی است زیرا برای بهتر کردن عناصر داخل سایت برای دریافت بالا رفتن رتبه در موتور جست و جو استفاده می شود.

مطالعه بیشتر:   سئو سايت طلا فروشی

جهت کسب اطلاعات بیشتر از موضوع اشتباهات رایج در سئو می‌توانید روی لینک کلیک کنید.

چرا باید از سئو تکنیکال استفاده کنیم

چرا باید از سئو تکنیکال استفاده کنیم؟

متاسفانه برخی از افراد این بخش از سوی را نادیده می گیرند اما غافل از این که سئو فنی موجب بالا رفتن ترافیک سایت می شود. گاهی اوقات این امکان وجود دارد که شما محتوای خیلی خوبی داشته باشید اما موتور جست و جو ی گوگل نتواند آن را به درستی درک کند و به همین دلیل محتوای سایت شما به افراد کی نشان داده شود پس این سئو نقش پر رنگی در دیده شدن شما دارد و شما نیز باید به آن اهمیت دهید.  حواستان باشد که کار سئو فنی تنها کمک به موتور جست و جو نیست . سئو تکنیکال کمک می کند تا سایت تمیز باشد و استفاده از آن نیز ساده تر شود.

ویژگی های یک سایت از نظر سئو تکنیکال

ویژگی های یک سایت از نظر سئو تکنیکال

  1. سرعت سایت: قطعا نی دانید که این روز ها افراد خیلی زیاد صبور نیستند و اگر سرعت بارگذاری صفحات در سایتی طولانی شود قطعا سایت را ترک می کنند.‌ اگر شما نیز به این مسئله توجه نکنید مطمئن باشید که تنها چند ثانیه کند بودن موجب از دست دادن ترافیک زیادی برای سایتتان می شود.
  2. لینک های خراب را دور بیندازید: معمولا وارد شدن به صفحه ای که خراب است و یا این که وجود خارجی ندارد می تواند موجب شکایت کاربر شود. چنان چه در سایت خود لینک خرابی دارید مخاطب هایتان خطای ۴۰۴ را خواهند دید. این مسئله نه تنها مخا طب را شاکی می کند بلکه موجب نارضایتی موتور جست و جو گوگل نیز می شود.
  3. محتوای بی کیفیت و کپی شده نداشته باشید: در چنین مواقع می توان گفت که موتور های جست و جو سردرگم می شوند و دقیقا نمی دانند که باید به چه صفحه ای امتیاز بدهند به همین دلیل هر دو صفحه ای که مطالب مشابه دارند را پایین می آورند.
  4. داده ی ساختار یافته: این داده ها کمک می کنند تا ربات ها و موتور های جستجو خیلی بهتر کسب و کار و مطالب شما را درک کنند . شما به وسیله ی این داده ها می توانید به موتور ها اعلام کنید که چه نوع محتوا و یا این که چه نوع محصولی در سایت خود دارید و از این طریق می توانید جزئیات محتوای خود را نیز به مخاطب خود ارائه دهید.
  5. از تگ hreflang استفاده کنید: چنان چه سایت شما به زبان های مختلف باشد و در کشور های گوناگون نیز فعالیت کند آن وقت است که موتور جست و جو برای درک بهتر زبان و کشور مقصد به کمک نیاز دارد. اگر در این زمینه به موتور های جست و جو کمک کنید محتوایتان با زبان های درست به دست مخاطب می رسد. تگ های  hreflang  این کار را برای شما انجام می دهند و صفحات سایت شما را به زبان های گوناگون تعریف می کند.  این گونه حتی می توانید مشکل مطلب و محتوای کپی شده را نیز حل کنید. فرض کنید که برای دو منطقه یک محتوای انگلیسی نمایش داده شود گوگل می فهمد که این مطلب کپی نیست .
مطالعه بیشتر:   سئو سایت داروخانه

Comments are disabled.