
درخواست مشاوره
به مشاوره با کارشناس دیجیتال مارکتینگ نیاز دارید؟
امروز قرار است که با آموزش کامل سئو یوتیوب با یک دیگر صحبت کنیم اگر مایل هستید که بیش تر درباره سئو یوتیوب و نکات مهم آن بدانید این مقاله را از دست ندهید. بهتر است قبل از این که به سراغ خدمات سئو و آموزش های آن برویم یک نگاه کلی به یوتیوب بیندازیم. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که از هر ۱۰ فیلمی که در جست و جوی گوگل نمایش داده می شود ۹ عدد آن به برنامه ی یوتیوب مربوط می شود و این برنامه روز به روز در حال پیشرفت است و هر ساعت هزاران ساعت ویدئو روی آن بارگذاری می شود پس نمی توان از سئو آن چشم پوشی کرد. مطمئن باشید که اگر نحوه ی سئو در یوتیوب را بلد نباشید ویدئویی که در آن منتشر می کنید در این دریای عظیم غرق می شود.

بهترین تکنیک در سئو یوتیوب چیست؟
زمانی که شما برنامه ای را بهینه می کنید موجب بالا رفتن رتبه در نتایج جستجو می شود؛ خیلی از کاربران به وسیله ی موتور های جست و جو وارد صفحه و یا سایتی می شوند و اجرای صحیح بهینه سازی موجب بهتر شدن جایگاه محتوای شما در جستجو ها می شود. باید حتما به این نکته اشاره کنیم که یوتیوب مثل گوگل نیست که از بک لینک و فاکتور های دیگر استفاده کند. سئو در یوتیوب شامل لیست پخش، بهینه کردن کانال، متا داده، توضیحات و هم چنین ویدئو است. حواستان باشد که ربات های موتور جست و جو نمی توانند ویدئو ها را تماشا کنند فقط به مطالب متنی تکیه و توجه می کنند پس بیشتر تمرکز خود را روی کپشن ها، زیر نویس ها و توضیحاتی که زیر فیلم ها قرار می دهید بگذارید.

نکات مهم در سئو یوتیوب
اولین و مهم ترین کاری که باید انجام دهید این است که تنها روی یک مبحث کار کنید و در آن حرفه ای عمل کنید. بعد از آن بررسی کنید که موتور جست و جو از E algorithm استفاده می کند زیرا یوتیوب خیلی شبیه به این سیستم عمل می کند. الگوریتم یوتیوب یک فرقی بین کانال های تخصصی که در زمینه های خاص فعالیت می کنند نسبت به کانال های عمومی و معمولی می گذارد زیرا این کانال های تخصصی مطالب با ارزش تری تولید می کنند و موجب می شوند که کاربر زمان بیش تری در یوتیوب بماند.

سئو کانال یوتیوب
اگر قرار است کانال خود را در یوتیوب بهینه کنید ابتدا باید یک نام مناسب برای آن انتخاب کنید؛ نامی که برای ویدئو خود انتخاب می کنید باید بیش تر از ۵ کلمه باشد؛ یعنی باید به همراه کلمه کلیدی مقداری توضیح برای ویدئو بنویسید که مخاطب بداند که قرار است چه چیزی را بداند. این کلمات کلیدی نشان دهنده ی عنوان ویدئو ها است؛ سعی کنید که این کلمات به کلماتی که کاربران سرچ می کنند شبیه باشد تا زمانی که کلمات دیگری را سرچ می کنند ویدئو شما را نیز پیدا کنند. اگر مایل هستید بدانید که کاربران بیش تر از چه کلماتی استفاده می کنند می توانید از یک سری ابزار ساده هم چون Moz key word Explorer , Uber Suggest, VidlQ Vision و Adwords Key word Planner استفاده کنید البته می توانید از قسمت های YouTube Search و یا Traffic Sources نیز کمک بگیرید. بعد از آن برای این که متوجه شوید این کلماتی که پیدا کرده اید مناسب هستند یا خیر می توانید آن را در یوتیوب سرچ کنید تا متوجه شوید چه مطالبی درباره ی آن تولید شده است .

زیر نویس های اصولی بنویسید
لازم است بدانید که یوتیوب به شکل خودکار ویدئو ها را رونویسی می کند تا بتواند توضیحاتی اتوماتیک درست کند؛ به همین دلیل می توان گفت که ۷۰ درصد از این زیر نویس ها صحیح هستند. گوگل در چنین مواقعی اسپم ها را حذف می کند و به نتایج درست امتیاز می دهند. اگر برای ویدئو خود کپشن درستی بنویسید می توانید ریسک شناخته شدن به عنوان اسپم و از بین رفتن رتبه موتور جست و جو را کم تر کنید اگر قصد دارید تاثیر کپشن ها را بیش تر کنید می توانید آن را در قالب فایل SRT به ویدئو خود اضافه کنید. این کپشن ها باعث کار های دیگری نیز می شوند.
- دسترسی راحت تر به ویدئو برای افرادی که ناشنوا هستند.
- کسب رتبه بالا تر در جست و جو ها
- تجربه ی کاربری
- بالا رفتن مشارکت کاربران

کپشن ها را به چند زبان بنویسید
این گونه باعث می شوید که مخاطب های بیش تری ویدیو را ببینند و این گونه شانس شما برای نمایش ویدئو های دیگر بالا می رود و افراد با زبان های مختلف نیز به دنبال ویدئو های شما می گردند.

تگ های مرتبط با کلمه ی کلیدی به کار ببرید
درست است که باید در موضوع، تگ ها و توضیحات باید از کلمات کلیدی اصولی و مناسب استفاده کنید اما خب حواستان باشد که نباید در این کار ولخرجی کنید زیرا در این صورت جز اسپم ها شناخته می شوید. برای موضوعات می توانید ابتدای آن از کلماتی مثل چگونه ، چطور و نکات استفاده کنید. در توضیحات متا تگ نیز می توانید میان ۱۲۰ کاراکتر کلمه ی کلیدی خود را جای دهید و اگر ویدئو خود را برای معرفی محصولی تهیه کرده اید می توانید یک لینک برای آن بگذارید و برای تگ ها نیز از ۵۰۰ کاراکتر استفاده کنید و سعی کنید همه چیز را از دید مخاطب بررسی کنید و ببینید که او چه چیزی را دوست دارد.

به همه نکات توجه کنید
لازم نیست برای تهیه ی ویدئو به سراغ تجهیزات خیلی حرفه ای بروید همین که ویدئو تان کیفیت مورد نظر را داشته باشد کافی است. سعی کنید ویدئو واضح باشد و کاربر را به خاطر پایین بودن کیفیت شاکی نکنید زیرا این گونه هیچ وقت به کانال شما مراجعه نمی کنند . علاوه بر این باید حواستان باشد که ویدئو که تهیه می کنید حداقل ۵ دقیقه باشد و خیلی طولانی نباشد که حوصله ی کاربر را سر نبرد.
No comment