
درخواست مشاوره
به مشاوره با کارشناس دیجیتال مارکتینگ نیاز دارید؟
- آیا میدانید چرا افزایش سرعت سایت اهمیت دارد؟
- با این 12 روش سرعت سایت خودتان را افزایش دهید
- تصاویر را بهینه سازی کنید
- از افزونه کش مرورگر بهره ببرید
- از قالب های مناسب استفاده کنید
- افزونه های با سرعت بیشتر را به کار بگیرید
- فعایت های پس زمینه را کنترل کنید
- از CDN استفاده کنید
- فایل های چندرسانه ای را میزبانی کنید
- فایل های کد را فشرده کنید
- تعداد ریدایرکت ها را کم کنید
- از Lazy Load استفاده کنید
- تعداد درخواست های صفحه را کاهش دهید
- در بارگزاری فایل ها تاخیر ایجاد کنید
- با چه ابزارهایی می توان سرعت سایت را تست کرد؟
اگر بخواهیم یکی از تاثیرگذارترین مباحث در بازاریابی اینترنتی را برشماریم، باید به افزایش سرعت سایت اشاره کنیم. در واقع سرعت سایت در بین پارامترهایی جای میگیرد که عملکرد آن میتواند بر روی موفقیت یا شکست وبسایت تاثیر خود را بگذارد. شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چگونه میتوان سرعت سایت را افزایش داد. راهکارهای متنوعی وجود دارند که مدیران سایت میتوانند نسبت به بهرهوری از آنها اقدام کنند. در ادامه به بررسی این راهکارها خواهیم پرداخت؛ از این رو تا انتهای مطلب دنبالکننده ما باشید.

آیا می دانید چرا افزایش سرعت سایت اهمیت دارد؟
آیا تا به حال این سوال را از خود کردهاید که چرا افزایش سرعت سایت اهمیت دارد؟ اگر این سوال ذهن شما را مشغول کرده و نتوانستهاید جواب را پیدا کنید، اینجا مناسبترین مکان است. بر اساس تحقیقاتی که توسط تیم StrangeLoop انجام شده است، اگر در زمان بارگذاری صفحه حتی یک ثانیه تاخیر وجود داشته باشد، آمار فروش 7 درصد کاهش پیدا خواهد کرد. در کنار این موضوع 11 درصد از بازدید صفحات و همچنین 16 درصد از رضایت مشتری نیز با نزول روبهرو خواهد شد.
در نتیجه باید اینطور بگوییم اگر به دنبال افزایش بازدید و همچنین رضایت کاربران خود هستید، باید هر میلیثانیه از سرعت برای شما اهمیت داشته باشد. همچنین سرعت بالا در سئو نیز اهمیت دارد. اگر سرعت شما زیاد باشد، در آن صورت رتبهبندی شما در گوگل نیز افزایش خواهد یافت و این موضوعی است که باید نهایت توجه را نسبت به آن داشته باشید. پس در یک نگاه کلی میتوانیم دلایل زیر که نشاندهنده افزایش سرعت سایت هستند را نام ببریم:
- یکی از مهمترین معیارهای گوگل در رتبهبندی است
- نرخ تبدیل و نرخ کاربر به مشتری را افزایش میدهد
- اولین تعامل کاربر با سایت را رقم میزند
- باعث عملکرد تاثیرگذار و مثبت در طولانیمدت میشود
- نرخ پرش را کاهش داده و باعث وفاداری مشتری میشود

با این 12 روش سرعت سایت خودتان را افزایش دهید
اگر این سوال برای شما مطرح است که چگونه سرعت سایت را افزایش دهیم، باید بگوییم این مطلب مناسب شما است. همانطور که اشاره کردیم به منظور افزایش سرعت وبسایت راهکارهای متعددی پیش روی مدیران وجود دارند که میتوانند از آنها بهره ببرند. هر کدام از این روشها همراه با خود نکات ارزندهای دارند که باید توجه خود را نسبت به آنها معطوف کنید. این چند راهکار را امتحان کنید تا بتوانید تاثیرگذاری فوقالعاده آنها را بر روی موفقیت وبسایت خود مشاهده کنید.

-
تصاویر را بهینهسازی کنید
اولین راهکاری که برای افزایش سرعت سایت میتوانید از آن استفاده کنید، بهینهسازی تصاویر است. به طور کلی مهمترین عاملی که میتواند تاثیرگذاری خود را بر روی سرعت بارگذاری سایت بگذارد، حجم صفحات است. تصاویری که انتخاب میکنید، نباید بیشتر از حجم و اندازه درخواستی باشند؛ در غیر این صورت تاثیر خود را بر روی سرعت سایت گذاشته و نتیجهای جز کندی نخواهد داشت. اگر حیطه فعالیتهای شما گرافیکی است، باید از تصاویری با فرمت PNG استفاده کنید. برای تصاویر طبیعی نیز مناسبترین گزینه JPG است. قبل از اینکه فرایند بارگذاری در وبسایت را انجام دهید، فراموش نکنید که حتما تصاویر را فشرده کنید. برای فشرده کردن تصاویر راهها و ابزارهای گوناگونی وجود دارند که از مناسبترین آنها میتوانیم به فتوشاپ، JPEG Imager و… اشاره داشته باشیم.

-
از افزونه کش مرورگر بهره ببرید
گزینه دیگری که میتوانید از آن به منظور افزایش سرعت سایت بهره ببرید، افزونه کش مرورگر است. با هر بار باز کردن صفحات وبسایت، سرور سایت نسبت دریافت اطلاعات از پایگاه داده و فایلهای PHP اقدام میکند. سپس اطلاعاتی که دریافت کرده است را در قالب HTML به نمایش میگذارد. این پروسه به زمان زیادی نیاز دارد و به عبارتی زمانبر است. نگران نباشید؛ چرا که برای کوتاه کردن این فرایند یک راهحل را به شما معرفی خواهیم کرد و آن چیزی نیست جز نصب یک افزونه کش.
با نصب این افزونه وقتی که سایت Load میشود، بخشی از اطلاعاتی که مربوط به صفحه هستند، در حافظه سیستم کاربر ذخیره و سیو خواهند شد. لازم به ذکر است غالبا این اطلاعات ثابت بوده و شامل مواردی همچون تصاویر و فایلهای CSS میشوند. حالا فرض کنید کاربر دوباره به همان سایت ورود پیدا کند. دیگر برای دریافت اطلاعات نیازی ندارد تا مراحل اولیه را پشت سر بگذارد و مستقیما از همان کش دریافت خواهد کرد. اگر وبسایت شما وردپرسی باشد، افزونههای مختلفی پیشروی شما وجود دارند که میتوانید از آنها بهره ببرید؛ از جمله:
- WPFFPC
- WP Rocket
- WP Super Cach
- W3 total cache
در ادامه به یکی دیگر از روشها میپردازیم که با کمک آن میتوانید سرعت وبسایت خودتان را تا حد بسیار مناسبی افزایش دهید.

-
از قالبهای مناسب استفاده کنید
اگر کدنویسی با کمک قالبهای ضعیف و ناکارآمد انجام شود، در آن صورت نتیجهای که عاید شما خواهد شد، کند بودن سایت است. برای کدنویسی باید استفاده از قالبهایی را در اولویت قرار دهید که سبک و ساده هستند. در واقع بهتر است این قالبها تحرک و انیمیشنهای بیهوده و غیرضروری نداشته باشند.

-
افزونههای با سرعت بیشتر را به کار بگیرید
راهکار دیگر برای افزایش سرعت سایت استفاده از افزونههای مناسب است. اگر در بین افرادی قرار میگیرید که سیستم مدیریت محتوا آنها وردپرس یا جوملا است، باید حواس خود را به سرعت پلاگینها بدهید. اگر پلاگینها دارای کدنویسی ضعیفی باشند، در آن صورت اجرای کندی خواهند شد و از این طریق سرعت سایت را نیز بسیار کاهش میدهند. اگر این مشکل را مشاهده کردید در اولین قدم باید نسبت به پاک کردن آنها اقدام کنید و سپس افزونههایی با سرعت بالا را جایگزین کنید.

-
فعالیتهای پسزمینه را کنترل کنید
حتما تا به حال برای شما اتفاق افتاده است که وقتی صفحهای از سایت را بررسی میکنید، متوجه فعالیتهایی شوید که در پسزمینه در حال انجام هستند. به عنوان مثال ممکن است افزونههای پشتیبانگیر یا به عبارتی افزونههای Backup نسخههای پشتیبان تهیه کنند. هر گونه اعمال از این دست، ممکن است تاثیرگذاری خود را بر روی سرعت سایت بگذارند؛ لذا باید اینطور بگوییم که باید در استفاده از انواع پسزمینهها نهایت توجه را نسبت به آنها داشته باشیم. به عنوان یک راهحل فوقالعاده به شما پیشنهاد میدهیم که اجرای آنها را به زمانی موکول کنید که وبسایت ترافیک کمتری دارد. با این کار مشکل خاصی نیز گریبان سایت شما را نخواهد گرفت.

-
از CDN استفاده کنید
راهکار دیگر برای افزایش سرعت سایت، استفاده از CDN است. اگر وبسایت شما فعال است و کاربران بینالمللی و از کشورهای مختلف وارد سایت شما میشوند، به شما پیشنهاد میکنیم حتما از CDN استفاده کنید. زمانی که CDN را فعالسازی میکنید، در آن صورت اطلاعات موجود در سایت شما در سرورهایی که در سرتاسر جهان وجود دارند، ذخیره خواهند شد. این روش باعث خواهد شد تا اطلاعاتی که هر کاربر به آنها نیاز دارد، باتوجهبه نزدیکترین سرور به او، بارگذاری شوند. در واقع با کمک CDN دیگر سرور اصلی برای لود کردن اطلاعات مورد استفاده قرار نخواهد گرفت. با این کار میتوانید شاهد سرعت افزایش لودینگ سایت باشید.

-
فایلهای کد را فشرده کنید
فشرده کردن فایلهای کد نیز میتواند باعث افزایش سرعت سایت شود. در صورتی که برخی از فایلهای شما همچون html، css و جاوا اسکریپت بیشتر از 150 بایت هستند، برای فشرده کردن آنها میتوانید از Gzip استفاده کنید. استفاده از Gzip بسیار موثر بوده و این قابلیت را دارد تا حجم را تا 70 درصد کاهش دهد که در نوع خود یک آمار مناسب است. برای اینکه بتوانید فایلهای کد را به فشرده کنید، به شما پیشنهاد میکنیم حتما سطرهای خالی که بین کدها وجود دارند را به صورت کامل از ببین ببرید. همچنین فراموش نکنید حتما نسبت به پاک کردن کامنتها اقدام کنید.

-
فایلهای چندرسانهای را میزبانی کنید
میزبانی فایلهای چندرسانهای به سایتهایی پیشنهاد میشود که پادکست و ویدیوهای زیادی بارگذاری میکنند. بارگذاری کردن این نوع فایلها به صورت مستقیم در هاست میتواند باعث کند شدن سرعت سایت شود؛ به همین علت بهتر است فضایی مخصوص برای میزبانی کردن فایلهای خود داشته باشید.

-
تعداد درخواستهای صفحه را کاهش دهید
اگر بتوانید تعداد درخواستهای ارسالی به سرور را کاهش دهید، در آن صورت سرعت سایت به طرز چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد. برای اینکه هر المان و پارامتری به در صفحه بارگذاری شود، ارسال درخواست به سرور الزامی خواهد بود؛ پس میتوانیم این نتیجه را اتخاذ کنیم که سادهترین راه به منظور کاهش درخواستها به سرور این است که تعداد المانهای صفحه را کاهش کنید. برای بهینهسازی سایت میتوان از روشهایی همچون حذف تصاویر، حذف بنر، حذف توضیحات یا حذف هر بخش غیرمهم دیگر استفاده کرد.

-
از Lazy Load استفاده کنید
اگر در وبسایت خود تصاویر و ویدیوهای مختلف را به کار بردهاید، بهتر است گزینه Lazy Load را فعال کنید. این گزینه به معنای بارگذاری کند است. این حالت باعث میشود تا به جای اینکه تمامی تصاویر به یک باره لود شوند، متناسب با حالت صفحه به نمایش در خواهند آمد. این بدان معنا است زمانی که کاربر صفحه را اسکرول میکند، تصاویر آن بخش نیز بارگذاری و لود خواهند شد. استفاده از Lazy Load یکی از بهترین راههایی به حساب میآید که میتواند در افزایش سرعت سایت کمککننده باشد. برای اینکه بتوانید این گزینه را فعال کنید، استفاده از افزونه WP Rocket پیشنهاد میشود.

-
تعداد ریدایرکتها را کم کنید
حتما تا به حال برای شما پیش آمده است که با کلیک بر روی یک لینک آدرس به صورت خودکار به یک صفحه دیگر انتقال داده شود. این کار دقیقا ریدایرکت کردن است. اگر تعداد ریدایرکتها را کاهش دهید، میتوانید به صورت چشمگیری باعث افزایش سرعت سایت شوید.

با چه ابزارهایی میتوان سرعت سایت را تست کرد؟
حالا که با راههای افزایش سرعت سایت آشنا شدید، قصد داریم در این بخش به بررسی ابزارهایی بپردازیم که با کمک آنها میتوانید سرعت وبسایت را تست کنید. این ابزارها گستردگی زیادی را داشته و هر کدام از آنها به نحوی میتوانند به کمک شما بیایند. در یک نگاه کلی مهمترین این ابزارها شامل گزینههای زیر خواهند شد:
-
Website speed test
اگر وبسایت شما وردپرسی است یکی از بهترین ابزارهای رایگان که میتوانید از آن بهره ببرید، Website speed test است. با کمک این ابزار میتوانید اطلاعات گوناگونی را به دست بیاورید که شامل سرعت بارگذاری صفحات سایت، تعداد درخواستها و سایز صفحات سایت میشوند.
-
PageSpeed Insights
از دیگر ابزارهای تست سرعت PageSpeed Insights است. راهاندازی این ابزار توسط گوگل انجام شده است. با کمک این ابزار میتوانید سرعت سایت خودتان را مورد سنجش قرار دهید. همچنین این ابزار به شما راهکارهایی را ارائه میدهد که در جهت افزایش سرعت سایت هستند. البته این ابزار یک مشکل بزرگ دارد و آن نیز محدودیتی است که برای کاربران ایرانی وجود دارد؛ از این رو قبل از اینکه به آن ورود پیدا کنید، از تغییر آی پی خود مطمئن شوید.
-
SiteChecker و Gtmetrix
یکی دیگر از ابزارها برای تست سرعت وبسایت SiteChecker است. این سایت علاوه بر تست سرعت، راهحلهای لازم را نیز برای بهبود سرعت سایت به شما ارائه خواهد داد که یک امتیاز بزرگ به حساب میآید. اگر بخواهیم به محبوبترین سایت برای تست سرعت در ایران اشاره کنیم، Gtmetrix بهترین گزینه ممکن است.

-
در بارگذاری فایلها تاخیر ایجاد کنید
آن دسته از افرادی که به دنبال افزایش سرعت سایت خود هستند، در ابتدا سرعت را تست میکنند و برای این امر از نرمافزارهای مختلف بهره میبرند. در هنگام سنجش عبارت defer را مشاهده خواهید کرد. زمانی که این عبارت را مشاهده میکنید، یعنی باید فایلهای خود را با تاخیر بارگذاری کنید. برای اینکه بتوانید به این هدف دست پیدا کنید، استفاده از افزونههای بهینهسازی و کش در وردپرس پیشنهاد میشود. اغلب افزونهها دارای ویژگی defer هستند.

سخن آخر
در این مطلب سعی کردیم به بررسی اهمیت افزایش سرعت سایت بپردازیم. از آنجایی که سرعت سایت اهمیت دارد، راهکارهای مختلفی پیش روی شما وجود دارند که میتوانید از آنها بهره ببرید. در این مطلب 12 مورد از مهمترین راهکارها را با شما به اشتراک گذاشتیم. همچنین در ادامه به بررسی ابزارهایی پرداختیم که به شما کمک خواهند کرد بتوانید سرعت سایت خودتان را بسنجید. هر کدام از این سایتها امتیازات و معایب خاص خودشان را دارند که باید توجه خودتان را نسبت به آنها معطوف کنید. در کل اگر میخواهید در سئو رتبه خوبی را کسب کنید و با افزایش فروش روبهرو شوید، به سرعت سایت توجه کنید.
[/vc_column_text]

آیا می دانید چرا افزایش سرعت سایت اهمیت دارد؟
آیا تا به حال این سوال را از خود کردهاید که چرا افزایش سرعت سایت اهمیت دارد؟ اگر این سوال ذهن شما را مشغول کرده و نتوانستهاید جواب را پیدا کنید، اینجا مناسبترین مکان است. بر اساس تحقیقاتی که توسط تیم StrangeLoop انجام شده است، اگر در زمان بارگذاری صفحه حتی یک ثانیه تاخیر وجود داشته باشد، آمار فروش 7 درصد کاهش پیدا خواهد کرد. در کنار این موضوع 11 درصد از بازدید صفحات و همچنین 16 درصد از رضایت مشتری نیز با نزول روبهرو خواهد شد.
در نتیجه باید اینطور بگوییم اگر به دنبال افزایش بازدید و همچنین رضایت کاربران خود هستید، باید هر میلیثانیه از سرعت برای شما اهمیت داشته باشد. همچنین سرعت بالا در سئو نیز اهمیت دارد. اگر سرعت شما زیاد باشد، در آن صورت رتبهبندی شما در گوگل نیز افزایش خواهد یافت و این موضوعی است که باید نهایت توجه را نسبت به آن داشته باشید. پس در یک نگاه کلی میتوانیم دلایل زیر که نشاندهنده افزایش سرعت سایت هستند را نام ببریم:
- یکی از مهمترین معیارهای گوگل در رتبهبندی است
- نرخ تبدیل و نرخ کاربر به مشتری را افزایش میدهد
- اولین تعامل کاربر با سایت را رقم میزند
- باعث عملکرد تاثیرگذار و مثبت در طولانیمدت میشود
- نرخ پرش را کاهش داده و باعث وفاداری مشتری میشود

با این 12 روش سرعت سایت خودتان را افزایش دهید
اگر این سوال برای شما مطرح است که چگونه سرعت سایت را افزایش دهیم، باید بگوییم این مطلب مناسب شما است. همانطور که اشاره کردیم به منظور افزایش سرعت وبسایت راهکارهای متعددی پیش روی مدیران وجود دارند که میتوانند از آنها بهره ببرند. هر کدام از این روشها همراه با خود نکات ارزندهای دارند که باید توجه خود را نسبت به آنها معطوف کنید. این چند راهکار را امتحان کنید تا بتوانید تاثیرگذاری فوقالعاده آنها را بر روی موفقیت وبسایت خود مشاهده کنید.

-
تصاویر را بهینهسازی کنید
اولین راهکاری که برای افزایش سرعت سایت میتوانید از آن استفاده کنید، بهینهسازی تصاویر است. به طور کلی مهمترین عاملی که میتواند تاثیرگذاری خود را بر روی سرعت بارگذاری سایت بگذارد، حجم صفحات است. تصاویری که انتخاب میکنید، نباید بیشتر از حجم و اندازه درخواستی باشند؛ در غیر این صورت تاثیر خود را بر روی سرعت سایت گذاشته و نتیجهای جز کندی نخواهد داشت. اگر حیطه فعالیتهای شما گرافیکی است، باید از تصاویری با فرمت PNG استفاده کنید. برای تصاویر طبیعی نیز مناسبترین گزینه JPG است. قبل از اینکه فرایند بارگذاری در وبسایت را انجام دهید، فراموش نکنید که حتما تصاویر را فشرده کنید. برای فشرده کردن تصاویر راهها و ابزارهای گوناگونی وجود دارند که از مناسبترین آنها میتوانیم به فتوشاپ، JPEG Imager و… اشاره داشته باشیم.

-
از افزونه کش مرورگر بهره ببرید
گزینه دیگری که میتوانید از آن به منظور افزایش سرعت سایت بهره ببرید، افزونه کش مرورگر است. با هر بار باز کردن صفحات وبسایت، سرور سایت نسبت دریافت اطلاعات از پایگاه داده و فایلهای PHP اقدام میکند. سپس اطلاعاتی که دریافت کرده است را در قالب HTML به نمایش میگذارد. این پروسه به زمان زیادی نیاز دارد و به عبارتی زمانبر است. نگران نباشید؛ چرا که برای کوتاه کردن این فرایند یک راهحل را به شما معرفی خواهیم کرد و آن چیزی نیست جز نصب یک افزونه کش.
با نصب این افزونه وقتی که سایت Load میشود، بخشی از اطلاعاتی که مربوط به صفحه هستند، در حافظه سیستم کاربر ذخیره و سیو خواهند شد. لازم به ذکر است غالبا این اطلاعات ثابت بوده و شامل مواردی همچون تصاویر و فایلهای CSS میشوند. حالا فرض کنید کاربر دوباره به همان سایت ورود پیدا کند. دیگر برای دریافت اطلاعات نیازی ندارد تا مراحل اولیه را پشت سر بگذارد و مستقیما از همان کش دریافت خواهد کرد. اگر وبسایت شما وردپرسی باشد، افزونههای مختلفی پیشروی شما وجود دارند که میتوانید از آنها بهره ببرید؛ از جمله:
- WPFFPC
- WP Rocket
- WP Super Cach
- W3 total cache
در ادامه به یکی دیگر از روشها میپردازیم که با کمک آن میتوانید سرعت وبسایت خودتان را تا حد بسیار مناسبی افزایش دهید.

-
از قالبهای مناسب استفاده کنید
اگر کدنویسی با کمک قالبهای ضعیف و ناکارآمد انجام شود، در آن صورت نتیجهای که عاید شما خواهد شد، کند بودن سایت است. برای کدنویسی باید استفاده از قالبهایی را در اولویت قرار دهید که سبک و ساده هستند. در واقع بهتر است این قالبها تحرک و انیمیشنهای بیهوده و غیرضروری نداشته باشند.

-
افزونههای با سرعت بیشتر را به کار بگیرید
راهکار دیگر برای افزایش سرعت سایت استفاده از افزونههای مناسب است. اگر در بین افرادی قرار میگیرید که سیستم مدیریت محتوا آنها وردپرس یا جوملا است، باید حواس خود را به سرعت پلاگینها بدهید. اگر پلاگینها دارای کدنویسی ضعیفی باشند، در آن صورت اجرای کندی خواهند شد و از این طریق سرعت سایت را نیز بسیار کاهش میدهند. اگر این مشکل را مشاهده کردید در اولین قدم باید نسبت به پاک کردن آنها اقدام کنید و سپس افزونههایی با سرعت بالا را جایگزین کنید.

-
فعالیتهای پسزمینه را کنترل کنید
حتما تا به حال برای شما اتفاق افتاده است که وقتی صفحهای از سایت را بررسی میکنید، متوجه فعالیتهایی شوید که در پسزمینه در حال انجام هستند. به عنوان مثال ممکن است افزونههای پشتیبانگیر یا به عبارتی افزونههای Backup نسخههای پشتیبان تهیه کنند. هر گونه اعمال از این دست، ممکن است تاثیرگذاری خود را بر روی سرعت سایت بگذارند؛ لذا باید اینطور بگوییم که باید در استفاده از انواع پسزمینهها نهایت توجه را نسبت به آنها داشته باشیم. به عنوان یک راهحل فوقالعاده به شما پیشنهاد میدهیم که اجرای آنها را به زمانی موکول کنید که وبسایت ترافیک کمتری دارد. با این کار مشکل خاصی نیز گریبان سایت شما را نخواهد گرفت.

-
از CDN استفاده کنید
راهکار دیگر برای افزایش سرعت سایت، استفاده از CDN است. اگر وبسایت شما فعال است و کاربران بینالمللی و از کشورهای مختلف وارد سایت شما میشوند، به شما پیشنهاد میکنیم حتما از CDN استفاده کنید. زمانی که CDN را فعالسازی میکنید، در آن صورت اطلاعات موجود در سایت شما در سرورهایی که در سرتاسر جهان وجود دارند، ذخیره خواهند شد. این روش باعث خواهد شد تا اطلاعاتی که هر کاربر به آنها نیاز دارد، باتوجهبه نزدیکترین سرور به او، بارگذاری شوند. در واقع با کمک CDN دیگر سرور اصلی برای لود کردن اطلاعات مورد استفاده قرار نخواهد گرفت. با این کار میتوانید شاهد سرعت افزایش لودینگ سایت باشید.

-
فایلهای کد را فشرده کنید
فشرده کردن فایلهای کد نیز میتواند باعث افزایش سرعت سایت شود. در صورتی که برخی از فایلهای شما همچون html، css و جاوا اسکریپت بیشتر از 150 بایت هستند، برای فشرده کردن آنها میتوانید از Gzip استفاده کنید. استفاده از Gzip بسیار موثر بوده و این قابلیت را دارد تا حجم را تا 70 درصد کاهش دهد که در نوع خود یک آمار مناسب است. برای اینکه بتوانید فایلهای کد را به فشرده کنید، به شما پیشنهاد میکنیم حتما سطرهای خالی که بین کدها وجود دارند را به صورت کامل از ببین ببرید. همچنین فراموش نکنید حتما نسبت به پاک کردن کامنتها اقدام کنید.

-
فایلهای چندرسانهای را میزبانی کنید
میزبانی فایلهای چندرسانهای به سایتهایی پیشنهاد میشود که پادکست و ویدیوهای زیادی بارگذاری میکنند. بارگذاری کردن این نوع فایلها به صورت مستقیم در هاست میتواند باعث کند شدن سرعت سایت شود؛ به همین علت بهتر است فضایی مخصوص برای میزبانی کردن فایلهای خود داشته باشید.

-
تعداد درخواستهای صفحه را کاهش دهید
اگر بتوانید تعداد درخواستهای ارسالی به سرور را کاهش دهید، در آن صورت سرعت سایت به طرز چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد. برای اینکه هر المان و پارامتری به در صفحه بارگذاری شود، ارسال درخواست به سرور الزامی خواهد بود؛ پس میتوانیم این نتیجه را اتخاذ کنیم که سادهترین راه به منظور کاهش درخواستها به سرور این است که تعداد المانهای صفحه را کاهش کنید. برای بهینهسازی سایت میتوان از روشهایی همچون حذف تصاویر، حذف بنر، حذف توضیحات یا حذف هر بخش غیرمهم دیگر استفاده کرد.

-
از Lazy Load استفاده کنید
اگر در وبسایت خود تصاویر و ویدیوهای مختلف را به کار بردهاید، بهتر است گزینه Lazy Load را فعال کنید. این گزینه به معنای بارگذاری کند است. این حالت باعث میشود تا به جای اینکه تمامی تصاویر به یک باره لود شوند، متناسب با حالت صفحه به نمایش در خواهند آمد. این بدان معنا است زمانی که کاربر صفحه را اسکرول میکند، تصاویر آن بخش نیز بارگذاری و لود خواهند شد. استفاده از Lazy Load یکی از بهترین راههایی به حساب میآید که میتواند در افزایش سرعت سایت کمککننده باشد. برای اینکه بتوانید این گزینه را فعال کنید، استفاده از افزونه WP Rocket پیشنهاد میشود.

-
تعداد ریدایرکتها را کم کنید
حتما تا به حال برای شما پیش آمده است که با کلیک بر روی یک لینک آدرس به صورت خودکار به یک صفحه دیگر انتقال داده شود. این کار دقیقا ریدایرکت کردن است. اگر تعداد ریدایرکتها را کاهش دهید، میتوانید به صورت چشمگیری باعث افزایش سرعت سایت شوید.

با چه ابزارهایی میتوان سرعت سایت را تست کرد؟
حالا که با راههای افزایش سرعت سایت آشنا شدید، قصد داریم در این بخش به بررسی ابزارهایی بپردازیم که با کمک آنها میتوانید سرعت وبسایت را تست کنید. این ابزارها گستردگی زیادی را داشته و هر کدام از آنها به نحوی میتوانند به کمک شما بیایند. در یک نگاه کلی مهمترین این ابزارها شامل گزینههای زیر خواهند شد:
-
Website speed test
اگر وبسایت شما وردپرسی است یکی از بهترین ابزارهای رایگان که میتوانید از آن بهره ببرید، Website speed test است. با کمک این ابزار میتوانید اطلاعات گوناگونی را به دست بیاورید که شامل سرعت بارگذاری صفحات سایت، تعداد درخواستها و سایز صفحات سایت میشوند.
-
PageSpeed Insights
از دیگر ابزارهای تست سرعت PageSpeed Insights است. راهاندازی این ابزار توسط گوگل انجام شده است. با کمک این ابزار میتوانید سرعت سایت خودتان را مورد سنجش قرار دهید. همچنین این ابزار به شما راهکارهایی را ارائه میدهد که در جهت افزایش سرعت سایت هستند. البته این ابزار یک مشکل بزرگ دارد و آن نیز محدودیتی است که برای کاربران ایرانی وجود دارد؛ از این رو قبل از اینکه به آن ورود پیدا کنید، از تغییر آی پی خود مطمئن شوید.
-
SiteChecker و Gtmetrix
یکی دیگر از ابزارها برای تست سرعت وبسایت SiteChecker است. این سایت علاوه بر تست سرعت، راهحلهای لازم را نیز برای بهبود سرعت سایت به شما ارائه خواهد داد که یک امتیاز بزرگ به حساب میآید. اگر بخواهیم به محبوبترین سایت برای تست سرعت در ایران اشاره کنیم، Gtmetrix بهترین گزینه ممکن است.

-
در بارگذاری فایلها تاخیر ایجاد کنید
آن دسته از افرادی که به دنبال افزایش سرعت سایت خود هستند، در ابتدا سرعت را تست میکنند و برای این امر از نرمافزارهای مختلف بهره میبرند. در هنگام سنجش عبارت defer را مشاهده خواهید کرد. زمانی که این عبارت را مشاهده میکنید، یعنی باید فایلهای خود را با تاخیر بارگذاری کنید. برای اینکه بتوانید به این هدف دست پیدا کنید، استفاده از افزونههای بهینهسازی و کش در وردپرس پیشنهاد میشود. اغلب افزونهها دارای ویژگی defer هستند.

سخن آخر
در این مطلب سعی کردیم به بررسی اهمیت افزایش سرعت سایت بپردازیم. از آنجایی که سرعت سایت اهمیت دارد، راهکارهای مختلفی پیش روی شما وجود دارند که میتوانید از آنها بهره ببرید. در این مطلب 12 مورد از مهمترین راهکارها را با شما به اشتراک گذاشتیم. همچنین در ادامه به بررسی ابزارهایی پرداختیم که به شما کمک خواهند کرد بتوانید سرعت سایت خودتان را بسنجید. هر کدام از این سایتها امتیازات و معایب خاص خودشان را دارند که باید توجه خودتان را نسبت به آنها معطوف کنید. در کل اگر میخواهید در سئو رتبه خوبی را کسب کنید و با افزایش فروش روبهرو شوید، به سرعت سایت توجه کنید.
بدون دیدگاه