Expires headres

Expires headers به معنی سرآغاز زمانی است که مرورگر وب باید فایل هایی مانند تصاویر، فایل های CSS و JavaScript را دوباره دریافت کند. با قرار دادن Expires headers در فایل ها، شما می توانید زمانی را که این فایل ها نیاز به بروزرسانی دارند مشخص کنید. این به کاهش ترافیک بین سرور و مرورگر وب کمک می کند و بهبود سرعت بارگیری صفحات وب می شود و تاثیر Expires headers در سرعت سایت را می‌توانید مشاهده کنید.

در مورد سرعت سایت، باید گفت که سرعت لود صفحات وب یکی از عوامل مهمی است که موفقیت یک سایت را تحت تاثیر قرار می دهد. برای بهبود سرعت سایت، می توانید از تکنیک هایی مانند فشرده سازی فایل ها، کم کردن تعداد درخواست های HTTP، استفاده از CDN و بهینه سازی تصاویر برای افزایش سرعت استفاده کنید. همچنین، بهینه سازی کد های CSS و JavaScript نیز می تواند بهبود سرعت بارگیری صفحات وب را به دنبال داشته باشد.

Header های expires یکی از روش‌هایی هستند که می‌توانند سرعت بارگیری سایت را بهبود بخشید. زمانی که مرورگر وب یک فایل را دریافت می‌کند، این header های را بررسی می‌کند تا ببیند آیا فایل قدیمی است و نیازی به بروزرسانی ندارد یا خیر. با تنظیم Expires headers، شما می‌توانید مرورگر وب را مجاب کنید که فایل هایی که در هنگام بارگیری صفحه اینترنتی استفاده می‌شوند، از حافظه cache دستگاه کاربر بخواند. این عمل باعث می‌شود که صفحات وب سریعتر بارگیری شوند.

Expires headers برای تنظیم زمان انقضای فایل استفاده می‌شود. با تعیین زمانی که فایل منقضی می‌شود، مرورگر می‌تواند تصمیم بگیرد که آیا باید فایل جدیدی را از سرور دریافت کند یا از حافظه cache استفاده کند. محتوامون پیشنهاد می‌کند با تنظیم زمان مناسب برای expires، می‌توانید به مرورگر کمک کنید که فایل ها را بهینه تر کش کند و در نتیجه سرعت بارگیری صفحات را بهبود بخشید.

مطالعه بیشتر:   Fred به جنگ تبلیغات می رود

تاثیر Expires headres در سرعت سایت

نحوه استفاده از Expires headers

برای استفاده از Expires headers، شما باید زمانی را تعیین کنید که مرورگر وب باید فایل را cache کند. این زمان ممکن است به صورت نسبی یا مطلق تعیین شود.

  • تعیین زمان منقضی نسبی:

در این روش، زمان منقضی فایل نسبت به زمان درخواست تعیین می‌شود. به عنوان مثال، شما می‌توانید تعیین کنید که فایل باید برای یک هفته در حافظه cache قرار بگیرد. برای این کار، باید مقدار زمان را به صورت ثانیه تعیین کنید. برای مثال، اگر می‌خواهید فایل شما برای 7 روز در حافظه cache باشد، مقدار 604800 را در Expires headers قرار دهید.

  • تعیین زمان منقضی مطلق:

در این روش، زمان منقضی فایل بر اساس تاریخ خاصی تعیین می‌شود. به عنوان مثال، شما می‌توانید اعلام کنید که فایل شما تا تاریخ 1 ژانویه 2024 در حافظه cache قرار دارد. برای این کار، باید تاریخ مناسب را بصورت GMT (زمان جهانی هماهنگ) و به صورت رشته در هدر expires قرار دهید.

برای افزودن هدر expires به فایل‌ها، شما می‌توانید از سرور وب خود استفاده کنید. اغلب سرورهای وب مانند Apache و Nginx این امکان را برای تنظیم header های HTTP فراهم می‌کنند. با استفاده از فایل .htaccess در Apache یا فایل nginx.conf در Nginx، شما می‌توانید هدر expires را برای فایل‌های مختلف تنظیم کنید.

Expires headres

مفهوم serp در سئو چیست؟

SERP مخفف عبارت “صفحه نتایج موتورهای جستجو” است و به صفحه ای اطلاق می‌شود که در پاسخ به کلمات کلیدی خاصی که کاربران در یک موتور جستجوی وب وارد می‌کنند، نمایش داده می‌شود. با سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو، شما تلاش می‌کنید تا رتبه صفحات وب خود در نتایج موتورهای جستجوی وب بالا برود و در نتیجه بیشتر دیده شوید.

مطالعه بیشتر:   لینک سازی داخلی

رویکرد بهینه سازی سئو در SERP شامل بسیاری از عوامل متفاوت است که باید به هنگام بهینه سازی صفحات وب خود آنها را در نظر بگیرید. برخی از عوامل مهم شامل کلمات کلیدی، عنوان صفحه، URL، توضیحات meta، عکس‌ها و ویدئوها و لینک‌های داخلی و خارجی است. با بهینه سازی این عوامل، شما می‌توانید رتبه صفحات خود را در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی وب بهبود بخشید و در نتیجه تعداد بازدیدکنندگان وب سایت خود را افزایش دهید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از موضوع تاثیر هاست و دامنه در سرعت سایت می‌توانید روی لینک کلیک کنید.

جمع بندی

در این گفتگو، ما با تاثیر Expires headers در سرعت سایت و بارگیری صفحات وب آشنا شدیم. Expires headers در واقع یکی از روش‌های بهینه سازی صفحات وب است که با تنظیم زمان cache فایل‌های وب، سرعت بارگیری صفحات وب را بهبود می‌بخشد. همچنین، مفهوم SERP در SEO نیز مورد بحث قرار گرفت. با بهینه سازی عوامل مختلفی مانند کلمات کلیدی، عنوان صفحه، URL و لینک‌های داخلی و خارجی، شما می‌توانید رنک صفحات خود را در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی وب بهبود بخشید و در نتیجه تعداد بازدیدکنندگان وبسایت خود را افزایش دهید.

Comments are disabled.